Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Temmuz 2013 Interrail Yol Arkadaşı
" saat 6 da prag trenine bineriz orda 00.00 da ineriz vs " şeklinde ayrıntılı bir plan yaptınız mı?? benim öğrenmek istediğim buydu..
Ynt: Karrimor Venture 2 Dome 2
benim bugün elime ulaştı....hepsiburadan aldım..ancak şimdi pişmanım gibi...daha önce aldığım iglo yazlık çadırdan tek farkı üst flysheeetinin olması...altı normal pe ve büyük ihtimalle üstten olmasada alttan su alma riski yüksek
yeni aldığım atakama nın suya dayanımını test ettim..test sonuçları
----ayakkabıların çifti de 20-25 dk suda bekletildi..sonuç gazeteler kuru...
----ayakkabıların teki çıkarılıp diğeri 4-5 saat suda bekletildi..sonuç gazeteler hafif ıslak..
----çıkarılan ayakkabı suda 1 saat bekletildi..sonuç...
Ynt: eider softshell alarak hata mı yaptım...??
wind stopper....anlaşılmayacak bir şey yok...benim amacım su geçirmeyen bir windstopper almak....windstopper üzerinde 5000,10000,20000 mm/h dayanım değerleri yer almakta...ben bu değerlere güvenmeli miyim onu merak ediyorum
daha önce aldığım ürünü bugün açıp baktım...enjoy olarak çıkan, sitede gösterilen resimlerden çok farklı(resimde 2 yanı turuncu,benimkisi bacak kısımları turuncu)...huskyeu.eu de enjoyr modelini göremedim..resimler..:
180 tl ye husky enjoy aldım..teknik olarak anapurna ile 2 derece ve 100 gr dolgu eksikliği dışında bir fark göremedim..ancak forumda anapurna ravaşta..enjoyu tavsiye eden görmedim...ciddi farkları varmı.f/p olarak iyi bir ürün tercih etmişmiyim
http://www.maceracumhuriyeti.com/Eider-Nolrisk-Ii-M-Softshell-Ceket_6713.html#0 deki ceketi andrenalin den aldım...yağmur geçirmeyen bir ürün arıyordum..high mountain alpin winstopper almak için gitmiştim...satıcı üzerinde yazan 20000 mm/h su dayanımın mümkün olmayacağınıı söyleyince tereddüt...