Arama sonuçlarınız

1. S

Temmuz 2013 Interrail Yol Arkadaşı

Ynt: Temmuz 2013 Interrail Yol Arkadaşı " saat 6 da prag trenine bineriz orda 00.00 da ineriz vs " şeklinde ayrıntılı bir plan yaptınız mı?? benim öğrenmek istediğim buydu..

2. S

Temmuz 2013 Interrail Yol Arkadaşı

Ynt: Temmuz 2013 Interrail Yol Arkadaşı pm atamadim ... rota, konaklama ve ücret ayrıntılarını yazabilirmisin?
  3. S

Karrimor Venture 2 Dome 2

Ynt: Karrimor Venture 2 Dome 2 benim bugün elime ulaştı....hepsiburadan aldım..ancak şimdi pişmanım gibi...daha önce aldığım iglo yazlık çadırdan tek farkı üst flysheeetinin olması...altı normal pe ve büyük ihtimalle üstten olmasada alttan su alma riski yüksek

4. S

Husky Batoh Salmon 35 Lt

Ynt: Husky Batoh Salmon 35 Lt...
  5. S

lafuma atakama %100 su geçirir...

yeni aldığım atakama nın suya dayanımını test ettim..test sonuçları ----ayakkabıların çifti de 20-25 dk suda bekletildi..sonuç gazeteler kuru... ----ayakkabıların teki çıkarılıp diğeri 4-5 saat suda bekletildi..sonuç gazeteler hafif ıslak.. ----çıkarılan ayakkabı suda 1 saat bekletildi..sonuç...

6. S

eider softshell alarak hata mı yaptım...??

Ynt: eider softshell alarak hata mı yaptım...?? wind stopper....anlaşılmayacak bir şey yok...benim amacım su geçirmeyen bir windstopper almak....windstopper üzerinde 5000,10000,20000 mm/h dayanım değerleri yer almakta...ben bu değerlere güvenmeli miyim onu merak ediyorum

7. S

husky enjoy sahte olabilirmi

daha önce aldığım ürünü bugün açıp baktım...enjoy olarak çıkan, sitede gösterilen resimlerden çok farklı(resimde 2 yanı turuncu,benimkisi bacak kısımları turuncu)...huskyeu.eu de enjoyr modelini göremedim..resimler..:
  8. S

husky enjoyun anapur dan farkı varmı??

180 tl ye husky enjoy aldım..teknik olarak anapurna ile 2 derece ve 100 gr dolgu eksikliği dışında bir fark göremedim..ancak forumda anapurna ravaşta..enjoyu tavsiye eden görmedim...ciddi farkları varmı.f/p olarak iyi bir ürün tercih etmişmiyim
  9. S

eider softshell alarak hata mı yaptım...??

http://www.maceracumhuriyeti.com/Eider-Nolrisk-Ii-M-Softshell-Ceket_6713.html#0 deki ceketi andrenalin den aldım...yağmur geçirmeyen bir ürün arıyordum..high mountain alpin winstopper almak için gitmiştim...satıcı üzerinde yazan 20000 mm/h su dayanımın mümkün olmayacağınıı söyleyince tereddüt...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri