Arama sonuçlarınız

1. enderp

T4 Camper

Hikmet Bey'in numarası karavan alamasam da hala telefonumda kayıtlı. Özelden gönderdim

2. enderp

T4 Camper

Çok teşekkürler gayet aydınlatıcı bir cevap oldu. Araçlardan hiç anlamayan biri olarak, şansa temiz bir araç bulmak zor olacak. Bir de karşı taraf işten anlamadığınızı gördüğünde süreç daha yorucu oluyor.
  3. enderp

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Arkadaşlar T4 camper araştırıp düşünürken aşağıdaki ilanı gördüm, artısını eksisini paylaşabilir misiniz? T5 Transporter motokaravan (kampervan) Türkiye'nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com'da - 235468405

4. enderp

T4 Camper

Selamlar; Yılbaşına doğru T4 Camper sahibi olmak istiyorum, malum ilan sitelerinden arayışa girdiğim kadarıyla pop-up tavanlı çok araç yok zaten piyasada. Araştırma sırasında Ankara'dan Hikmet Bey'in tavan imalatını yaptığını ve araçlarının iç dizaynın da ihtiyaçlarımı karşılayacak derecede...
  5. enderp

Gopro Kamerayı Araç İçi Kamera Olarak Uzun Süreli Nasıl Kullanabilirim?

Ynt: Gopro Kamerayı Araç İçi Kamera Olarak Uzun Süreli Nasıl Kullanabilirim? 3.7V 1050ma sabit güç kaynağı yaratıp cihazı dışarıdan kablolar ile beleyebilirsiniz belki. Çok zor değil, teknik okul, elektronik mühendisi biri yapabilir. Ancak ben gopromu riske atmazdım açıkçası :)

6. enderp

Plexiglass Cam Yardım

Ynt: Plexiglass Cam Yardım İnternet üzerinden istediğiniz ebatta kestirip alabileceğiniz yerler mevcut. Bursa sanayide de kesin vardır.

7. enderp

Ne Kullanıyoruz?

Ynt: Ne Kullanıyoruz? Sehir bisikleti kullanıyorum ama yol'a geçiş yapacağım.
  8. enderp

Motosiklet & Bisiklet Taşıyıcılar

Ynt: Motosiklet & Bisiklet Taşıyıcılar Karavanlara çok lazım olacaktır. Özellikle aracın altına saklanabilirse güzel olur.
  9. enderp

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Merhaba; Gidip inceleyeceğim ancak motora yada araca baktığımda iyimidir kötümüdür yorumunu yapabilecek durumda değilim açıkçası. 55in sahibi ile konuştum, boiler'ini hiç çalıştırmadığını, ısıtma sistemini çalıştıramadığını...

10. enderp

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Merhabalar; Aşağıdaki linklerdeki araçlara yorum yapabilirmisiniz? Hymer Fiat 46 modeli 1.9 dizel 83000km'de 48000TL http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-fiat-talento-hymercamp-46-169219752/detay Hymer...

11. enderp

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Merhaba; Gözüm 55de. Satıcı ile konuştum ekipmanların çalışması ile ilgili bazı problemlerden bahsetti. Linkini verdiğiniz başlıktan devam edeceğim. Teşekkürler
  12. enderp

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Sevgili dostlar; Keşke bir cevap verseniz. Teşekkürler

13. enderp

Bianchi Touring 613

Ynt: Bianchi Touring 613 Türkiyede satıldığına eminmisiniz?
  14. enderp

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Merhabalar; Uzun süredir karavanlarla ilgili araştırma yapıyorum ve ne tarz bir şeyin ihtiyacımı karşılayacağını, ne tarz bir şey istediğimi artık biliyorum. Daha önce kamp, bisiklet ile uzun tur vs tecrübelerim oldu ama İlk...
  15. enderp

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Merhabalar; Ayrı bir konu altında ilanlarla birlikte kafamdaki soruları yöneltmeye çalıştım. Yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim. www.gezenbilir.com/index.php?topic=104568.0

16. enderp

Husky Bret Ultralight 4 Mevsim

Ynt: Husky Bret Ultralight 4 Mevsim Ürün satılmıştır.
  17. enderp

Ynt: Husky Bret Ultralight 4 Mevsim Selamlar; Bir an önce elden çıkartmak istiyorum. Fiyatı 250ye çektim. Ürün fotoları aşağıdadır.
  18. enderp

Selamlar; Husky Bret Ultralight 4 Mevsimlik Çadırımı satıyorum. 2 kişiliktir. Yeşil renk toplam ağırlığı 2.5kg Ürün fiyatı 275 TLdir. Kılıfından hiç çıkartılmadı, sıfır üründür. http://www.huskyeu.eu/tent-extreme-lite-bret-2-prs-green-d2589.html Fotoğraf eklenecek.

19. enderp

Hafif Çadır

Merhabalar; Kurban bayramını uzun bisiklet turu ile değerlendirmek istiyorum. 3 mevsim ve 2 kişilik, mümkün olduğunca hafif çadıra ihtiyacım var. Bisiklet ile ağırlık önem arzediyor. Bütçem 300-350tl. Ancak üzerişne biraz daha koy adam gibi bir çadırın olsun derseniz dahada üzerine çıkmaya...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.