Arama sonuçlarınız

1. night_blue

Orjinal Yedek Parça

Merhaba Gezenbilir ailesi ve vitara kullanıcıları. Debriyaj halatımız ses yapıyor diye değiştirmek istedik fakat "orjinal" yedek parça bulamadık. 92 Vitara için Ankara'da orjinal yedek parça satan parçacıya ve telefon numarasına ihtiyacım var. Ya da sizin alış-veriş yaptığınız güvenilir...

2. night_blue

Mrb- Kilometre Teli arıyorum+Fiyat bilgisi olan?

Ynt: Mrb- Kilometre Teli Arıyorum+fiyat Bilgisi Olan? Aracı Kendi Ustasına Götürdük, Rölantiyle Alakalı Bir Şeyler Yaptı Öyle Filtre Falanda Değiştirmedi. Peki Sorun Çözüldü Mü? aslında Bende Tam Olarak Bilemiyorum Rölanti 0,400'e Kadar Düştüğünde Mutlaka Yanan Yağ Lambası Artık %95 Yanmıyor...
  3. night_blue

Ynt: Mrb- Kilometre Teli arıyorum+Fiyat bilgisi olan? Aramayı ihmal etmiştim bir süre bugün Samsun'u aradım ellerinde bulunduğunu ve 105 lira olduğunu söylediler. Aspen bey pek anladığım bir şey değil o yüzden üstünde uçları var mı yok mu halat tamamen mi yok bilmiyorum :) Yarın bir aksilik...

4. night_blue

Suzuki Vitara 1.6 JLX 5 Kapı Yakıt Problemi

Ynt: Suzuki Vitara 1.6 JLX 5 Kapı Yakıt Problemi meraba Ramazan bey bende de aynı model araç var şu an ş.içi ve uzun yolda aracınız 100 km ne kadar lpg yakıyor öğrenebilir miyim? Benim aracım bugün test ettim 100km/12,5 lt gibi bi yakıt tüketiyor(tamamı uzun yol değil). Aracı alalı fazla olmadı...
  5. night_blue

Ynt: Mrb- Kilometre Teli arıyorum+Fiyat bilgisi olan? Tesekkur ederim, yarın arayacağım

6. night_blue

2-3 hafta önce aranıza katıldım. 92 model vitara jlx 1.6 16v bir araç aldım. Kayvancılıkla uğraştığımız için arazide çok ihtiyacım olan bir araç fakat aldığımızda aracın kilometresi çalışmıyordu. Kilometre halatı/teli arıyorum nereden bulabileceğim ve fiyatı hakkında bilgisi olan varsa sevinirim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,946
Kayıtlı Üye Sayımız
166,714
Kaydolan Son Üyemiz
rsl54

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri