Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 2wd Modunda Sadece Ön Tekerlerin Dönmesi Gerekmiyormu
tesekkurler keske usta da böyle anlatsaydı biraz aklıma yattı şimdi evet aracım esp li belkide ses ondan dolayı geliyodur bir de esp yi kapatıp denmek lazım
Ynt: 2wd Modunda Sadece Ön Tekerlerin Dönmesi Gerekmiyormu
ibrahim bey sesin kaynağını bulamadılar abs nin devreye girme sesi oldugunu söylediler ama neden aynı ses diğer araçlarda çıkmıyor anlamadım ikincisi 2 wd modunda arac askıdayken arka tekerler niye dönuyor başka 4 wd aracı olanlar...
geçen aracımın kalkıştan sonra 1 den 2. vitese gecerken çıkardıgı bir ses için servise gittim aracı kaldırıp altını incelediler bu sırada ön tekerleri döndürünce arka tekerlerde beraber dönüyordu fakat el frenini çok az çekince arka tekerler dönmüyordu ustaya sordugumda normal oldugunu söyledi...
Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)
merhaba benim aracım yol bilgisayarı 7.5 8 arası hiç düşmüyor 100 liralık mazotla 320 340 km arası gidiyor araçta yazılım var 137 hp acaba bunun etkisi varmıdır 6 6.5 litreler çok uçuk geldi bana