Arama sonuçlarınız

1. sdagdemir

Alınık/tavsiye Lr Disco 1 & Rr P38 & Zj & Ford Explorer

Takip HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. sdagdemir

Defenderle Marmaris - Moskova Yolculugu

Ynt: Defenderle Marmaris - Moskova Yolculugu Güzel yolculuk, gezi notlarınızın görseller ile desteklenerek devamını bekliyoruz. Yolunuz açık olsun.
  3. sdagdemir

Defenderle Marmaris - Moskova Yolculugu

Ynt: Defenderle Marmaris - Moskova Yolculugu Hayırlı yolculuklar, yolculuk boyunca izlenimlerinizi merakla bekliyorum.

4. sdagdemir

Kendi Karavanını Kendi Yapanlar;dukado 12 M2 Sarıkız

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar;dukado 12 M2 Sarıkız Hayırlı uğurlu olsun, kolaylıklar dilerim.
  5. sdagdemir

Pickup Defender

Ynt: Pickup Defender gerçekten bilmediğim bir konu olduğu için sormuştum, çok teşekkürler bilgi için.

6. sdagdemir

Pickup Defender

Ynt: Pickup Defender hayırlı olsun, kazasız belasız. geri vites kronik sorun mudur 110'larda ?

7. sdagdemir

Araç

Ynt: Araç Sizin yerinizde olsam, listenize göre yaşınız itibariyle hem konfor hem performans hem de dizayn açısından tercih edeceğim araç Honda 1.6 VTEC ES olurdu. Kalitesinden söz etmeye gerek yok kendini ispatlamıştır, sonuçta o bir japon :)
  8. sdagdemir

110 ile tekrar aranizdayim

Ynt: 110 İle Tekrar Aranizdayim Hayırlı uğurlu olsun, gayet güzel görünüyor güle güle kullanın...
  9. sdagdemir

1987 Ln65 2.4 Dıesel

Ynt: 1987 Ln65 2.4 Dıesel takip

10. sdagdemir

Jimny Mi Cherokee Mi?

Ynt: Jimny Mi Cherokee Mi? Jimny için 17000 (eğer Türk Lirası ise) bütçe biraz düşük değil mi?

11. sdagdemir

Satılık Offroad Donanınlı Vitara

Ynt: Satılık Offroad Donanınlı Vitara Son durum nedir? Bu donanım ve temizlikte araç artık satılmıştır diye umuyorum.
  12. sdagdemir

Suzuki mi Satıyorum.

Ynt: Suzuki Mi Satıyorum. Araç satıldı mı acaba?

13. sdagdemir

Karavanını Yapanlar; 2005 Boxer Pop-up 2 Camper (atiladi)

Ynt: Karavanını Yapanlar; 2005 Boxer Pop-up 2 Camper (atiladi) Hayırlı uğurlu olsun, kolaylıklar dilerim...
  14. sdagdemir

Kır Atına Bin Gel...

Ynt: Kır Atına Bin Gel... Güzel paylaşımınız için teşekkürler. Dilerim yeni gezilerinizi de paylaşırsınız.
  15. sdagdemir

Defender 110 Alma Arefesindeyiz. Benzinli (lpg) Mi ? Dizel (td Veya Tdı Bulmak Çok Zor Bütçe Malum)

Ynt: Defender 110 Alma Arefesindeyiz. Benzinli (lpg) Mi ? Dizel (td Veya Tdı Bulmak Çok Zor Bütçe Malum) Mi ? Hayırlı ve uğurlu olsun. Kazasız belasız yolculuklar dilerim.

16. sdagdemir

Artık Cj8 İle Aranızdayım :)

Ynt: Artık Cj8 İle Aranızdayım :) Emin ağabey gerçekten çok değerli, dışarıda para ile bile elde edilemeyecek bilgiler, elinize sağlık.
  17. sdagdemir

Artık Cj8 İle Aranızdayım :)

Ynt: Artık Cj8 İle Aranızdayım :) Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız güle güle kullanın...
  18. sdagdemir

90 Model Yeni Defender'ım

Ynt: 90 Model Yeni Defender'ım Güzel araç. Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız keyifle kullanmanız dileğimle. Takipteyim :)

19. sdagdemir

Yeni Aracım Opel Frontera 2.2

Ynt: Yeni Aracım Opel Frontera 2.2 Güzel araç. Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullanmanızı dilerim...
  20. sdagdemir

Başımız Sağolsun Hüseyin Pelit "Rüzgar" Dostumuzu Kaybettik

Ynt: Başımız Sağolsun Hüseyin Pelit "Rüzgar" Dostumuzu Kaybettik Allahtan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine sabırlar dilerim :(

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri