Arama sonuçlarınız

1. G

Çanakkale Off-road Ekibimiz

Ynt: Çanakkale Off-road Ekibimiz Onur bey ekibimizden bir üye Defenderini satmayı planlıyor. İlgilenirseniz gorusturebilirim.

2. G

Hudoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi Benim ekipte ilk yazim olacak fakat yazları deniz agirlikli geziler düzenleniyormuş.
  3. G

Hudoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi Çanakkale dinlemede ;)

4. G

Ynt: Çanakkale Off-road Ekibimiz Orada defender ilanida var sanirim. Alında sizleride görelim aramizda.
  5. G

Ynt: Çanakkale Off-road Ekibimiz Facebook ta Gezenbilir Offroad Grubu na üye olursaniz orada çeşitli ilanlar var. Arada oradanda organizasyonlar hakkında bilgi veriyoruz. Sizinde bir araç alma zamaniniz gelmiş anlaşılan. Eşlerde bu konuya istekli olunca sorun olmuyor.

6. G

Ynt: Çanakkale Off-road Ekibimiz Hasan abiden bahsediyorsunuz. Artik genelde hafta içinden programi belirliyoruz. Araci standart halde aldim ve bu işi bilen abilerim sayesinde topladim. Şehirde hava atmak için değil, arazide çamur atmak için toplandı ;) bende esimle beraber diliyorum. Bazen...

7. G

Ynt: Çanakkale Off-road Ekibimiz Aslında ekip yanlarında misafir getirmediği zaman buradan kontejyan bildirip disaridan araçsız olanlarinda katilimi sağlanabilir. Buda benim farecik :)
  8. G

Gezenbilir Çanakkale Grubu

Ynt: Gezenbilir Çanakkale Grubu Dinlemede ;)
  9. G

Ynt: Çanakkale Off-road Ekibimiz Çanakkale grubu gerçekten çok aktif. Ben grubun ( Yolsuzlar ) son üyesiyim. Aracım yeni yeni son halini aldı. Standartta 2 haftada 1 organizasyon düzenliyoruz fakat son 4 haftadır sürekli arazideyiz. Artık gezilerimiz eğitim ağırlıklı olacak ve kendi içimizde...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,782
Kaydolan Son Üyemiz
tekno50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri