Arama sonuçlarınız

1. B

750 Kg Altı Sıfır Çekme Karavan Önerileri

1.seçenek te vermiş olduğunuz ölçüler 4 kişilik bir karavan için daha uygun bence. hem banyo, hem mutfak hemde oturma masası ve yatak daha geniş ve kullanışlı olur. 2.seçenekte ölçüler zaten 3.60 karavandakilerle aynı (arka çift kişilik yatak hariç) eğer amaç 4 kişilik bir karavan ise benim...

2. B

@Demirak Ellerinize sağlık, bence ölçüler güzel oldu. 1.50 yatak ölçüsü büyük gibi görünsede, bu aynı zamanda oturma gurubu olarak daha rahat ve ferah olacağı demektir. U oturma düzeni güzel olurdu ama sanırım kg. olarak etkiler.
  3. B

Selam Konuyu en başından beridir takip etmekteyim. Benim gibi yeni karavan almayı düşünen arkadaşlar için çok faydalı paylaşımların olduğuna inanıyorum. 10 ve 15 yaşlarında 2 çocuklu bir aileyiz. Sizinlede MAY karavan ziyaretiniz öncesi yazışmıştık. Fakat o gün ayrı saatlerde MAY karavanda...

4. B

Teşekkür ederim, öncelikle kiralayıp bi denemek istiyorduk. cevabınız için tekrar sağolun.

Teşekkür ederim, öncelikle kiralayıp bi denemek istiyorduk. cevabınız için tekrar sağolun.
  5. B

Ayhan bey merhaba, bir forumda izmir de bir arkadaşın caretta karavanını kiraya verdiğini...

Ayhan bey merhaba, bir forumda izmir de bir arkadaşın caretta karavanını kiraya verdiğini yazmışsınız. rica etsem bilgilerini alabilirmiyim. Teşekkür ederim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri