Arama sonuçlarınız

1. D

Tek Başıma 45 Günde Vietnam-Kamboçya-Tayland

Ynt: Tek Başıma 45 Günde Vietnam-Kamboçya-Tayland çok teşekkür ederim zafer bey mesajınız için ancak size direk cevap veremediğim için burdan yazmam gerekiyor. türkmenistan havayollarını inceledim gerçektende yarı fiyatına ve siz olmanız haberimiz olmayacaktı hiç:) direk koh samuiye değil...
  2. D

Ynt: Tek Başıma 45 Günde Vietnam-Kamboçya-Tayland zafer bey yazılarınızı inanılmaz beğendim ellerinize sağlık. gezip görme isteğimi artırdınız:) size sormak istediğim birşey tecrübelerinize dayanarak: tayland daki koh samui adasına balayı için gitmeyi düşünüyoruz. sizce turla gitmekmi kendimiz...
  3. D

Ynt: Tek Başıma 45 Günde Vietnam-Kamboçya-Tayland yazınızı büyük bir keyifle okudum elinize sağlık. ağutos ayında düğünden sonra balayı için koh samui adasına gitmeyi düşünüyoruz. adayı tanıdıkca heyecanımız arttı :) tur ilemi yoksa kendimizmi gitsek daha iyi olur karar veremedik. balayı için...
  4. D

Koh Samui - Tayland

Ynt: Koh Samui - Tayland yazınızı büyük bir keyifle okudum elinize sağlık. ağutos ayında düğünden sonra balayı için koh samui adasına gitmeyi düşünüyoruz. adayı tanıdıkca heyecanımız arttı :) tur ilemi yoksa kendimizmi gitsek daha iyi olur karar veremedik. balayı için uygun olduğunu düşünüyoruz...
Geri