Arama sonuçlarınız

1. K

Atv, Bisiklet & Kano Taşıyıcı Römork Arayışı (toy Hauler Camper)

merhaba, Offroad römork konusunda aynı arayışlarımız var. Bu konuda daha önce deneyimlerim oldu. Nasıl haberleşebiliriz? Selamlar...

2. K

İstanbul'a Yakın, Yerleşim Yerilerinden Ve Insanlardan Uzak Kamp Kurabileceğim Yer Önerisi

Herkese merhaba, yarın sabah oğlumla yola çıkıp hafta sonu kamp kurabileceğim bir yer arıyorum. Daha önce yalova tarafında menekşe yaylasına çıkmıştım. Başlıkta da yazdığım gibi, sakin ve ıssız bir yer arıyorum. öneride bulunan olursa memnun kalırım. şimdiden teşekkürler....
  3. K

Araç Üzeri Çadır

Gunaydin, Offroad cekme caravan yaptirdigim icin sadece 1 kez denemek amaciyla kullandigim arac usti cadiri satmayi dusunuyorum. Bana 0532 442 9455 nolu telefondan ulasabilirsiniz... Yildirim Karabeyoglu

4. K

2.el Araç Üstü Çadır Arıyorum

Merhaba, Buyuk bir heyecan ile aldığım, Avustralya malı IRONMAN marka araç üstü çadırı satmayı düşünüyorum. Satın aldıktan sonra sadece 1 kez test amaçlı olarak açıp kurdum. Hiç kullanılmadı. Satın aldıktan kısa bir süre sonra, karşıma bir offroad çekme karavan fırsatı çıktı ve ben ona...
  5. K

Hem Şehir Içi Hem Arazide Td5 Ve Masrafları Hakkında Sorularım Var

Herkese merhaba, Genelede, siteye arada sırada sadece bilgilenmek için girerim. Bugün ilk defa bir mesaj yazmak kısmet oluyor. Ben de 2001 TD5 kullanıcısıyım. 2. sahibiyim ve 2005 yılından beri kullanıyorum. bugüne kadar satmayı düşünmedim çünkü, sesini, görüntüsünü, arazi performansını...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,868
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri