Arama sonuçlarınız

1. E

İtalya Turu

Ynt: İtalya Turu kimsenin bir fikri yokmu ,hangi zorlukllrla karşılaşırrıımm bilgi istedim sadece :D daha önce giden arkadaşlardan yardım istiiyoruum

2. E

İtalya Turu

uzun vadeli bir gezi programına baslııyorum.ilk etapta niisan-mayıs gibi itallya yı gezmek istiyorm.yanllız görmem sıkıntılı %90 görmme engelim var.gezmeyide çok seviyorum. iitalya geziisi için görüş ve önerilerinizi bekliyorum.geziilecek yerleri ve nerede kalınır nerede ne yenir. şimdiden...
  3. E

Yunanistan Gezisi İçin Yol Arkadaşı

Ynt: Yunanistan Gezisi İçin Yol Arkadaşı yunanistan shengen vizem tek girişli ,bulgaristan üzerinden yunanistan a girebilirmiyim.sofyadada 1gün kaldıktan sınra .

4. E

Ynt: Yunanistan Gezisi İçin Yol Arkadaşı otobüsle selanik oradan yakın şehirleri gezip atina geçmeyi planlıyorum
  5. E

yunanistan gezisi için mayıs ayı geçerli 10 günlük tek girişli shengen vizem var.1 haftalık bir gezi planladım (esnetilebilir).inş.müh.yim yalnız gezmek istemiyorum ilgilenen arkadaşlar maille haberleşebiliriz. ekazma53@gmail.com

6. E

Google Earth İle Garmin Koordinat Uyuşmazlığı

Ynt: Google Earth İle Garmin Koordinat Uyuşmazlığı germinden memnunmusunuz arkadaşlar

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,869
Kayıtlı Üye Sayımız
166,942
Kaydolan Son Üyemiz
esesleem

Çevrimiçi üyeler

Geri