Arama sonuçlarınız

1. lazoli_55

Hella 500 Ff Ve Ek Olaral Arka Sisler

Hellanin delisi sis farlaridir.yaninda yayici arka sislerde verilecektir.Daha iki ay kullanilmistir.Arabayi sattigim icin soktum ustunden.Çalismaktadir.Çalismadigi taktirde geri iade alinir.Fiyatı 300 tl Azda Olsa pazarlık vardır

2. lazoli_55

Yokohama Geolandar At-s 205-70-15 Lastikler Satılıktır

Ynt: Yokohama Geolandar At-s 205-70-15 Lastikler Satılıktır Lastikler satılmıştır.
  3. lazoli_55

Suzuki Vitara Jlx Atesleme Bobini

Ynt: Suzuki Vitara Jlx Atesleme Bobini 250 tl bırakıcam

4. lazoli_55

Ynt: Yokohama Geolandar At-s 205-70-15 Lastikler Satılıktır 26. hafta 2011 tarihli 800 tl fiyatı
  5. lazoli_55

Suzuki Vitara Jlx Atesleme Bobini

93 model suzuki jlx atesleme bobini orjinal fabrika parcasi.calisir durumdadir.ustamin yanlisligi uzerine yenisini aldim eskiside calisiyormus sorun baska yerdeymis.İsteyen arkadaslara kargoyla yollayabilirim. Ürün garantilidir. Çalışmazsa parayı geri iade ederim

6. lazoli_55

Lastikler sıfır ayarındadır. Fazla kullanılmamış bu kışı görmüştür arazi pek görmedi sapasağlam lastikler kaçırılmıyacak fırsata. Lastik fazlalığından satıyorum.

7. lazoli_55

93 Vitara Tevzi Makarası Aranıyor Acil!!!!

Ynt: 93 Vitara Tevzi Makarası Aranıyor Acil!!!! Kimse cevap vermicek mi yani kimse yardım etmicek mi???
  8. lazoli_55

Terrao Alıcam Lütfen Yardım!!!

Ynt: Terrao Alıcam Lütfen Yardım!!! Verdiğiniz bilgiler icin çok teşekkür ederim.Parçaları vitaradan çok pahalı dediler doğrumudur. Fiyatlarıda vitaraya oranla baya uygun kafamı karıştırdı bu yüzden.
  9. lazoli_55

Terrao Alıcam Lütfen Yardım!!!

Vitaramı satıp 2.4 Terrano almayı düşünüyorum bagajı daha büyük. 2.4 motrun 2 modeli var biri terrano II 2.4 diğeri terrano 2.4 Aralarındaki fark nedir.Bu araçlarından hangisini tavsiye edersiniz. Arazisi nasıldır çok sıkıntı çıkartırmı ?? Parçaları bulmak zormudur?? Yakıtı nasıldır çok yakar...

10. lazoli_55

93 Vitara Tevzi Makarası Aranıyor Acil!!!!

93 Model Suzkuki jlx imin tevzi makarasını bulamıyorum hiç bir yerde araba sıkıntılı durumda bilen arkadaşlardan acil yardım bekliyorum.internnette bulduklarım olmuyo.

11. lazoli_55

Suzuki Vitara Jlx Gösterge Saati???

Ynt: Suzuki Vitara Jlx Gösterge Saati??? Anladınız işte neyse 200 lira ;D ;D
  12. lazoli_55

Ynt: Suzuki Vitara Jlx Gösterge Saati??? Bu gün ustam bir elektrikciye gönderdi beni gösterdim içindeki mekanizmayı değişcez dedi tur döndürdü gösterce tamamen bozulmuş yapılması mümkün değil dedi.Gitti arada taradı buldu 150 milyona 50 de işçilik 200 milyona hallediyo.Kazıkmı yedim bilmiyom...

13. lazoli_55

Ynt: Suzuki Vitara Jlx Gösterge Saati??? İlhami abi birtek eksper otoda vardı o da 400 tl dedi çok yüksek fiyatı abi iflas ettirir bunlar adamı ;D ;D Çalışmasın daha iyi böylede güzel ;D ;D Şaka bir yana bana daha uygun bir fiyata bulabilcek kimse yok mu?? ;D ;D
  14. lazoli_55

Aracın km teli bozuktu buldum taktım ama olmuyo yuva bozukmuş sıfırı yok çıkmasını nerde bulabilirim ve fiyatı hankkinda bilgi verir misiniz??
  15. lazoli_55

Suzuki Vitara 93 Jlx Şanzuman Yağı???

Ynt: Suzuki Vitara 93 Jlx Şanzuman Yağı??? Osman abi bende senin dediğin gibi öğrendim böyle uylgulıcam yardımın için teşşekkürler. Veteriner abi bende sanayide hep senin dediğin gibi şanzuman difransiyel yağı ömürlük değişmez diye duydum öyle söylüyorlar ama ben ona katılmıyorum.Çünkü...

16. lazoli_55

Ynt: Suzuki Vitara 93 Jlx Şanzuman Yağı??? mobille castrol dandik markaymış kesinlikle kullanmayın diyo forumdaki ustalar.Sadece reklam ürünü diye okudum..
  17. lazoli_55

Aracımın Şanzuman ve difransiyel yağını değişmeye gittim yağcı yağı var dedi değişmedi.ama ben değişmek istiyorum yıllardır değişmemiş bir yağ aldığım kişide değişmemeiş hiç. Difransiyel yağı marka ve kaç numara yağ olması lazım?? Şanzuman yağı marka ve kaç numara yağ olması lazım?? Yoksa...
  18. lazoli_55

Vitara Jlx Şanzuman

Ynt: Vitara Jlx Şanzuman Saolasın İlhan abi sorarım

19. lazoli_55

Acil Yardım!!!!!

Ynt: Acil Yardım!!!!! Bakılcak hepsine işte inşallah fazla masraf yapmadan işin içinden çıkarım. Arabanın son ayarlarda performansı düştü zaten biraz daha düşerse hiç iyi olmaz.Eskiden fişek gib gidiyodun şimdi yeri fişek gibi gidiyo ;D ;D Hepsini yaptıracam inşallah.Tavsiyeleriniz ve...
  20. lazoli_55

Acil Yardım!!!!!

Ynt: Acil Yardım!!!!! bir dahaki sefere baglıcaklar cihaza bakalım ne cıkcak merak ediyom

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri