Arama sonuçlarınız

1. S

Konya Karatay Belediyesi Karavan Kamp

KONYA KARATAY BELEDİYESİ BSK. LİGİ VE PERSONELİ NE TSKLR MUKEMMEL Bİ KARAVAN KAMPİ YAPMİSLAR Bİ KARAVANCİNİN TUM İHTİYACLARİ DUSUNULMUS YERİ YANİ ULASİMİ DAHİL TEK KELİMEYLE MUKEMMEL BUTUN BUNLARİ UCRETSİZ UYGULAMASİYLE YAPMİSLAR TUM KARAVANCİ DOSTLARA TAVSİYE EDİLİR

2. S

Karavanla Avrupa Turu İçin Yol Arkadaşı

Ynt: Karavanla Avrupa Turu İçin Yol Arkadaşı tşklr uğradık hepsi ayrı güzellikde. ilk çıkış büyük bir tedirginlik ve heyecan. yunanistan girişinden sonra bir kat daha arttı.zeki beyle bir gün sonra kavala da buluşacağız.o gayet rahat sanki izmir kordonda buluşuyoruz. e tabi o oraları biliyomuş...
  3. S

Ynt: Karavanla Avrupa Turu İçin Yol Arkadaşı çok teşekkürler.

4. S

Ynt: Karavanla Avrupa Turu İçin Yol Arkadaşı tatil başladı 2 gün kavala 1 gün asparavolta 1 gün manastır vede ohrid deyiz mükemmel.tek kelimeyle
  5. S

Ynt: Karavanla Avrupa Turu İçin Yol Arkadaşı Teşekkürler.

6. S

Ynt: Karavanla Avrupa Turu İçin Yol Arkadaşı 20 mayıs da çıkıyorum.Zeki bey deneyimliymiş,herhangi bi aksilik olmaz ise ki benim açımdan olacağını sanmıyorum.Birlikde yol arkadaşlığı yapacağız;tabiiki o deneyimli olduğu için onun planına sadık kalacağız.

7. S

Bu aysonu yunanistan üzerinden avrupa turu planlıyorum.Kendi karavanım ile yapacağım bu yolculuğa yol arkadaşı olmak isteyen karavancı arkadaş veya arkadaşlar ile bu yola çıkabilirim.Eşimle çıkacağım bu seyahate yalnızda olsa tamamlama niyetindeyim.Emekliyim(zaman prblm yok),yeşil pasaportum...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri