Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Birde CJ serilerinden kaç model aralıklarını ve hangi serileri tavsiye edersiniz arkadaşlar bilgilerinize ihtiyacım var hem ben hem de sitedeki arkadaşlar bilgilerinizden faydalansın...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-acil-satilikkk-orjinal-cj-5-126468813/detay...
merhaba arkadaşlar ben de sizler gibi cj hastalarından biriyim çok yakında araç almayı düşünüyorum ama en çok istediğim şey ise genelde asfaltta kullanmak için büyük bir lastik ve yükselme kiti vs. fotolarda görüldüğü gibi tabi çok abartı değil ancak gene de bindiğim aracın yüksek olması çok...
sizden çok acil olarak yardım istiyorum bende sizin gibi cj5 hastasıyım yeni bir araç buldum 1960 model olduğunu ve 1.3 motor olduğunu söyledi bana satıcı arkadaş acaba 1960 serilerinin kullanışları nasıl yakıtı nasıldır acaba ben genelde asfaltta kullanıcam ama arada bir araziye çıkarım diye...
sizden çok acil olarak yardım istiyorum bende sizin gibi cj5 hastasıyım yeni bir araç buldum 1960 model olduğunu ve 1.3 motor olduğunu söyledi bana satıcı arkadaş acaba 1960 serilerinin kullanışları nasıl yakıtı nasıldır acaba ben genelde asfaltta kullanıcam ama arada bir araziye çıkarım diye...