Arama sonuçlarınız

1. U

İSTANBUL'U AGLATAN UNIMOG YAKINDA

Ynt: İSTANBUL'U AGLATAN UNIMOG YAKINDA Eee peki fotolar neden yok ??? ??? Reklamın iyisi kötüsü olmaz derler ama bence bu reklam planlaması zamansız olmuş 8) Ben fotoları bekliyorum ;)

2. U

Sigarayı Bırakanlar Listesi

Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi Kasım 2010 tarihi itibari ile bende sigarayı bıraktımmmmmmmm ;D ;D ;D 01. ekiNoks 02. cenkcc 03. seyyah-34 04. feroza34 05. byseyyah 06. oğlak 07. zigana78 08. Felice 09. Kasif 10. melinda 11. reis28 12. 2fast4u 13. züğürt gezençi 14. lokosit 15. ekinox...
  3. U

CB ile iletişim kurmak

Ynt: CB ile iletişim kurmak Arkadaşım, Sen bence gereksiz polimiğe girme çabalarındasın, oda şöyleki; Bir arkadaşımız elinde bir portable cihaz olduğunu "Yaesu VX-8DR" ve bu cihazın CB yani 27 Mhz de rx-tx yapılabilirliğini merak etmiş sormuş.. Her amatör lisansa sahip kişi elindeki...

4. U

CB ile iletişim kurmak

Ynt: CB ile iletişim kurmak Nasıl ki size satılan bir BMW veya Mercedes marka otomobil ile neler yapacağınız satıcı tarafından size sorulmuyor ise, telsiz satarkende o telsiz ile neler yapacağınızı size kimse söylemez yada sormaz.. Kıyı emniyeti yada BTK, her kim olursa olsun.. Elinizdeki...
  5. U

CB ile iletişim kurmak

Ynt: CB ile iletişim kurmak Açıklayıcı bilgileriniz için teşekkürler.

6. U

CB ile iletişim kurmak

Ynt: CB ile iletişim kurmak Ham telsizler lisanslı telsizlerdir ve TA yada TB ile başlayan operatör lisans kodları vardır.

7. U

CB ile iletişim kurmak

Ynt: CB ile iletişim kurmak Ham telsizler lisanslı telsizlerdir ve TA yada TB ile başlayan lisans kodları vardır.
  8. U

CB ile iletişim kurmak

Ynt: CB ile iletişim kurmak Selam, Çağrı kodunuz nedir?
  9. U

CB ile iletişim kurmak

Ynt: CB ile iletişim kurmak Band diyelim o zaman, madem anlaşılmıyor yazdıklarımız..

10. U

CB ile iletişim kurmak

Ynt: CB ile iletişim kurmak ham telsiz kullanan kaç kişi var?

11. U

Toprak Yollarıda İçeren GPS?

Ynt: Toprak Yollarıda İçeren GPS? Size gerekli olan cihaz, dağları dereleri tepeleri içeren değil, topoğrafik harita yükleyebileceğiniz bir cihaz olmalı..
  12. U

CB ile iletişim kurmak

Ynt: CB ile iletişim kurmak Selam, Size gereken tek cevabı arkadaşımız zaten vermiş, diğer üyelerimizin de mesajlarını okumanızda yarar olabilir mi bilemiyeceğim ama cb kanalları ile iletişim kurmanız sanırım imkansız..

13. U

KLR 650 ile Aydın Söke Samsun dağları

Ynt: KLR 650 ile Aydın Söke Samsun dağları Büyük gelmez ama yorucu olabilir.. Ama yinede arkadaştan ses seda yok :P :P Naptı acaba, motoru ağaca mı astı ;D ;D
  14. U

KLR 650 ile Aydın Söke Samsun dağları

Ynt: KLR 650 ile Aydın Söke Samsun dağları Peki sonra ne oldu, devam etmeyecek misiniz ???
  15. U

Hangi kaskı almalıyım bilmiyorum? Lütfen yardım .

Ynt: Hangi kaskı almalıyım bilmiyorum? Lütfen yardım . Hocam ne tür motor kullanıyorsun bilemiyorum ama piyasanın en sesli kaskıdır Nolan..! Yani bunu başka ortamlarda konuşursan bir tarafı ile güler insanlar sana. Ses olayıda Shoei-Suomy bak ben bilr Arai kullanıyorum ama bu saydığım iki...

16. U

Ynt: Hangi kaskı almalıyım bilmiyorum? Lütfen yardım . Ok. Bizimlede paylaşırsan sevinirim.
  17. U

Ynt: Hangi kaskı almalıyım bilmiyorum? Lütfen yardım . Sonuç? Neye karar verdiniz ???
  18. U

Ynt: Hangi kaskı almalıyım bilmiyorum? Lütfen yardım . Selamlar, Bende Enduro motor kullanıyorum, genelde enduro kullanıcıları çeneden açılır kask kullanırlar ama ben full face Arai Corsair kask kullanıyorum ve çok memnunum. Çok hızla işim olmasada full face tercih etmemde ki en büyük sebep...

19. U

Pegaso 650ie 2003 / Yakıt tüketimim çok fazla!

Ynt: Pegaso 650ie 2003 / Yakıt tüketimim çok fazla! Bugün bir kaç usta ile yeniden motoru kontrol ettik, çalışmasında bir sorun var dendi. Sesi pek normal gelmedi. Egzost siyah duman atıyor, sanırım zengin karışımdan dolayı. Ayar yapılamıyor çünki enjektör kütüğünün sökülmesi lazım. Buji...
  20. U

Pegaso 650ie 2003 / Yakıt tüketimim çok fazla!

Ynt: Pegaso 650ie 2003 / Yakıt tüketimim çok fazla! İstanbul

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.