Arama sonuçlarınız

1. C

Aracı Yana Devirdim Bıraktım Kurtarma Ve Çalıştırma Tavsiyeleriniz.

Ynt: Aracı Yana Devirdim Bıraktım Kurtarma Ve Çalıştırma Tavsiyeleriniz. sonkral54 özellikle yardım teklifin için tşk ederim çok sağolun arkadaşlar arkadaşımın xj ile bugün kurtardık yağını suyunu bujileri kontrol edip çalıştırdık maddi bi kayıpta yok ama psikolojik çok :)

2. C

Aracı Yana Devirdim Bıraktım Kurtarma Ve Çalıştırma Tavsiyeleriniz.

Merhaba arkadaşlar Ankara bugün malum çok yağışlıydı bizde iki suzuki samurai ile gezintiye çıktık arazide normalde offroad denmez benim gezintilerime yolun dışına dağlara tepelere tırmanmaktan bile çekinen zorlu gördüğüm yerlerde mutlaka araçtan inip kolaçan edip düşünen birisi olarak bugün...
  3. C

Defender Hastalığı

Ynt: Defender Hastalığı ben

4. C

Samurai Bu Eksikler İle Muayeneden Geçermi Arkadaşlar?

Ynt: Samurai Bu Eksikler İle Muayeneden Geçermi Arkadaşlar? Mesajlarınızdan dolayı tşk ederim arkadaşlar TUVTURk e gittim görüştüm diğer suzuki samurai kullanıcıları içinde faydalı olur diye paylaşıyorum tek silecek çalışıyor ve su fışkırtıyorsa sorun yokmuş ön arka koruma demirleri için sorun...
  5. C

Samurai Bu Eksikler İle Muayeneden Geçermi Arkadaşlar?

Herkese iyi günler güzel gezmeler dilerim arkadaşlar. Siteyi uzun süredir takip ediyordum fakat yeni üye oldum forum oldukca başarılı emeği geçenlerin eline sağlık. İsmim Yavuz Ankara'dan katılıyorum aranıza doğa gezmeleri için 92 model Suzuki Samurai aracım var. Arkadaşlar sorum ise aracı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,761
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri