Arama sonuçlarınız

1. hazer8

Jeep Grand Cherokee 2.7 Crdi Black Pearl Edition

Arkadaşlar sormak istediğim bi soru var aracım 2005 model 2.7 crdi black pearl edition aracım Limited edition mı yoksa over land mi bilgisi olan varsa bu konuda aydınlatırsa çok sevinirim çünkü aracımın ruhsatın grand cherokee LTD2.7 crdi OL yazıo hangisi anlayamadım

2. hazer8

İlk Arazi Aracım Grand Cherokee 4.7

Ynt: İlk Arazi Aracım Grand Cherokee 4.7 Burak bey mrb aracinizin fotograflarini baska bi sitede gördüm bu halinden biraz degistirmissiniz ( yeni halini cok begendim ) jantlar boyanmis sanirim eksoz ucu takilmis Bu islemler icin neler yapildi detayli olarak yazarsaniz cok sevinirim
  3. hazer8

Grand Cherokee 2.7 Crdi En Sorunsuz Modeli Hangisi ?

Ynt: Grand Cherokee 2.7 Crdi En Sorunsuz Modeli Hangisi ? archway kardeş ben arabayı alırken çok araştırdım bu arabaları yakıt,konfor ve performans dikkate alındığında kendi standartlarında ki arabların hepsinden çok üstün hem arazi performansı hemde normal yol koşullarında bagajı geniş,deri...

4. hazer8

Ynt: Grand Cherokee 2.7 Crdi En Sorunsuz Modeli Hangisi ? ufak tefek sorun dediğim mesela benim yaşadığım sorun değilde deformasyonlar desek daha doğru olur plastik aksamlarda eskimeler oluyo haliyle fitiller filan direksiyon simidi deri olduğu aşınmıştı kaplama yapıldı koltuk ısıtma pedleri...
  5. hazer8

Ynt: Grand Cherokee 2.7 Crdi En Sorunsuz Modeli Hangisi ? benim 2005 model grand cherokee 125.000 de black pearl üm var çok memnunum :) fiyat ve konfor endeksi yaparsak 2.7 crdi grand cherokee bence piyasada ki en güzel ve sağlam arabalardan biri ilk olarak motor ve şanzımanı mercedes yakıt...

6. hazer8

Grand Cherokee 2.7 Crdi Direksiyondan Gelen Sesler

Ynt: Grand Cherokee 2.7 Crdi Direksiyondan Gelen Sesler Bi ara gidip gostericem benim aklima assagi yukari ayni seyler gelmisti yorumunuz icin cok tesekkur ederim

7. hazer8

Bu Aracı Tanıyan Varmı?

Ynt: Bu Aracı Tanıyan Varmı? göktuğ bey araç almak için bencede acele etmeyin derim keyfinize göre bi araç bulamazsanız ortalama bi araç alıp akgün ustayla birlik çok iyi bir araç yarata bilirsiniz ben bu konularda hem akgün ustaya çok güvenirim hemde kendiniz yaptırırsanız daha uygun olur diye...
  8. hazer8

Bu Aracı Tanıyan Varmı?

Ynt: Bu Aracı Tanıyan Varmı? göktuğ bey bende ankaralıyım amerikan dedin mi ankarada tek isim tanırım akgün usta dediğin gibi götür arabayı sana seceresini saysın neyi var neyi yok döksün seninde için rahat etsin
  9. hazer8

Grand Cherokee 2.7 Crdi Direksiyondan Gelen Sesler

arkadaşlar 2005 model grand cherokee black pearl sahibiyim geçenlerde direksiyonumdan gıcırtıya benzer sesler geldiğini farkettim direksiyonu 2 tur çevirdiğimde gelio ses bazende kısa mesafeli dönüşlerde bazen serrtleşiyo direksiyon bunu konularla ilgili yorumlarınızı bekliyorum

10. hazer8

Gc 2.7 2004 Model Beyaz Olur Mu ? Orjinal Km Nasıl Anlaşılır ?

Ynt: Gc 2.7 2004 Model Beyaz Olur Mu ? Orjinal Km Nasıl Anlaşılır ? bunu artık okadar iyi yapıyolar ki anlamak gerçekten çok güç ama ankara da amerikan dedin mi bi isim tanırım akgün usta şaşmazda servisleri var götür arabanın sana herşeyini döksün ortaya servisin adı AKGÜN&AYDIN

11. hazer8

Cherokee 2.7 Almayı Düşünüyorum Yardım

Ynt: Cherokee 2.7 Almayı Düşünüyorum Yardım mrb bende 2005 model black pearl var alalı yaklaşık 1 sene civarı oldu uzun yolda yaptım sürekli şehir içi kullanımımda var aracın yakıtı çok gözünü korkutmasın fena yakmıo muadillerine göre ama yaş itibariyle ufak tefek sorunlar çıkarıyolar oda...
  12. hazer8

Motor Ömrü

Ynt: Motor Ömrü yaptığınız yorum için çok teşekkür ediyorum geçenlerde ankara da sürekli kullandığım akgün&aydın servise gittim aracın motor ömrünü akgün ustaya da sordum rahat rahat 500 bin i devirir ama en önemlisi düzgün bakım olduğunu söyledi bende bu konularda çok titizimdir oyüzden...

13. hazer8

Merhaba Arkadaşlar Grand Cherokee 2.7 Crdi 2005 Abs Ve Park Uyarı Lambası İkazı

Ynt: Merhaba Arkadaşlar Grand Cherokee 2.7 Crdi 2005 Abs Ve Park Uyarı Lambası İkazı çok teşekkür ediyorum tekrar cevap yazdığınız için
  14. hazer8

Ynt: Merhaba Arkadaşlar Grand Cherokee 2.7 Crdi 2005 Abs Ve Park Uyarı Lambası İkazı bı kaç gün önce ikaz ışığı sönmeyincee ankarada ki akgün&aydın servise gittim saolsun akgün usta hemen halletti işimizi sorun abs nin beynindeymiş çıkma bi beyinle değiştirdik halloldu inş tekrar bi problem...
  15. hazer8

arkadaşlar aracımla dün akşam eve gelirken bi anda abs ve park ikaz lambaları yandı neden olduğunu anlamadım aracın frenleri normal şekilde çalışıyor çekişte herhangi bi düşüş yok ama ikaz lambaları yanmaya dewam ediyor bu arada akşam arabamı park ettikten sonra sabah ışıklar yanmıyordu yolda...

16. hazer8

Motor Ömrü

Ynt: Motor Ömrü dogru söylüyosun ege kardeş şuan aracımla ilgili bi problem yok zaten sadece bilgi almak ve sizin gibi arkadaşların tavsiyelerinden yararlanmak adına böyle bi soru sormuştum. zaten konuştuğum ustalar ve arkadaşlarımın hepsi aşşağı yukarı aynı cevapları verdi
  17. hazer8

Motor Ömrü

Ynt: Motor Ömrü erdoğan bey sanırım bu durum biraz arabanın nasıl kullanıldığı birazda bakımlarının düzgün yapıldığı ile alakalı ben bu konularda çok titizimdir herhalde bi problem yaşamam diye tahmin ediyorum
  18. hazer8

Motor Ömrü

yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey