Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Lada Niva Almadan Önceki Sorularım
@murat067
Grand vitarayı araştıracağım hoş bir şeye benziyor. Benim de aklıma gelen iki araba. Ekonomik olarak iki araba iki ayrı çocuk gibi para yiyecek :). Bir de bu arabalara bir kez gönül kaptırınca, binek arabalara hiç para veresim gelmiyor. İlk...
@Semih_81 çok teşekkür ederim.
Test sürüşünü yaptım, beklediğimden biraz daha kötü. Benim denediğimde kolluk vardı, vites çok önde kalıyor vites değiştirmek eziyet gibi. Genelde kollukta elim dururken vites değiştiriyorum ben.
Ayrıca vites geçişleri...
Bahsettiğiniz bakımları ne zaman yaptırdınız ve ne kadar tuttu. Büyük ihtimalle ben de aynı bakımları yaptıracağım. Seneye göre fiyat hakkında bilgim olsun istiyorum.
@ttogan
Gerçekten faydalı oldu çok teşekkür ederim. Power direksiyonun hidrolik direksiyon olduğunu cevabınız sayesinde öğrendim. 2010 model düşünüyorum ve gerçekten hidrolik direksiyon olmaması çok büyük dezavantaj. Terrano 2 gerçekten çok güzel bir araç...
Merhaba,
Aranıza yeni katıldım ve uzun araştırmalar sonucu jimmy veya niva almayı düşünüyorum. Yarın bir test sürüşüne gideceğim ve burada sizden gelen tavsiyelere göre alıp almayacağıma karar vereceğim.
1. Aracı daha çok şehir içinde kullanacağım, hafta sonları fırsatım olursa araziye...