Arama sonuçlarınız

1. birdemlikcay

Kamp Yerleri Ve Telefon Numaraları

Ynt: Kamp Yerleri Ve Telefon Numaraları çok güzel ve önemli bir başlık olmuş teşekkür ederim. ek olarak sazlıca kampingi kesinlikle önermem okuyan arkadaşların dikkatine.

2. birdemlikcay

Foça'yı hiç bu kadar sevmemiştim.

Ynt: Foça'yı Hiç Bu Kadar Sevmemiştim. AMAN DEYİM GİTMEYİN! Merhabalar, bu sitedeki yorumları çoğunlukla önemser ve tercihimi o yönde yaparım ama bu mekan konusunda oldukça yanıldım ve deneyimimi sizinle paylaşmak istiyorum. üstteki girdi ve kendi internet sitesinde herhangi bir uyarı...
  3. birdemlikcay

Sazlıca Plajları Kamping

Ynt: Sazlıca Plajları Kamping AMAN DEYİM GİTMEYİN! Merhabalar, bu sitedeki yorumları çoğunlukla önemser ve tercihimi o yönde yaparım ama bu mekan konusunda oldukça yanıldım ve deneyimimi sizinle paylaşmak istiyorum. üstteki girdi ve kendi internet sitesinde herhangi bir uyarı bulunmamasına...

4. birdemlikcay

Ağustos Ayında Kamp-gezi Arkadaşı

Ynt: Ağustos Ayında Kamp-gezi Arkadaşı estağfurullah çok tecrübeli sayılmam ama biraz kamp deneyimim var. çadır, tulum gibi temel ihtiyaçlardan başlayarak tüm kamp malzemelerini tamamlamadan yola çıkmayın derim yoksa sıkıntı çekersiniz. kamp planını değiştirdim küçükkuyu-akçay civarında...
  5. birdemlikcay

Ağustos Ayında Kamp-gezi Arkadaşı

Ynt: Ağustos Ayında Kamp-gezi Arkadaşı Merhaba, ben bugünlerde foçadan başlayacak bir kamp takvimi planlıyorum. Ağustosa uzatırmıyım bilmem, takipteyim :)

6. birdemlikcay

Gezenbilir Kış Kampı; Bolu Yedigöller (15-16 Şubat 2014)

Ynt: Gezenbilir Kış Kampı; Bolu Yedigöller (15-16 Şubat 2014) @yamans merhaba ben de ankaradan çıkacağım aracım yok uygunsa size eşlik etmek isterim :)

7. birdemlikcay

Ynt: Gezenbilir Kış Kampı; Bolu Yedigöller (15-16 Şubat 2014) a a! çiğdem hemen sana ulaşıyorum
  8. birdemlikcay

Ynt: Gezenbilir Kış Kampı; Bolu Yedigöller (15-16 Şubat 2014) Duyar duymaz çok sevindim, ne zamandır kış kampı düşlüyordum. Gelmeyi ve sizlerle tanışmayı çok isterim. Aracım olmadığı için ankaradan gidenlerden uygunsa beni de almalarını rica ediyorum
  9. birdemlikcay

Husky Boyard Ve 4 Mevsimlik Çadırlar!

Ynt: Husky Boyard Ve 4 Mevsimlik Çadırlar! Merhaba, sorunuza yanıt alamamışınız kış şartlarına uygun bir çadır arıyorum yeni başlık açmak istemedim siz hangi çadırı tercih ettiniz memnun musunuz?

10. birdemlikcay

Gezenbilir; 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013)

Ynt: Gezenbilir; 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013) Yazın kamp deneyimlerim var ama kışın kamp yapabilmeyi çok istiyorum planlanan bir kampa hazırlanmayı ve dahil olmayı çok isterim. Siteyi düzenli takip edip haberdar olmaya çalışıyorum

11. birdemlikcay

Olympos Kemer Kaş Yaz Kampı Düşünenler

Ynt: Olympos Kemer Kaş Yaz Kampı Düşünenler tarih uygun olursa katılmak isterim
  12. birdemlikcay

Yedigöller Kampı (yardım)

Ynt: Yedigöller Kampı (yardım) tur şirketi hiç aklıma gelmemişti yarın hemen onu ayarlamaya çalışacağım, teşekkür ederim eğer gider olursanız yine haberleşebiliriz sağolun.

13. birdemlikcay

Ynt: Yedigöller Kampı (yardım) Hayır henüz gidemedim, yol konusunda çelişkili kaldığımdan dolayı ve aracım olmadığı için gidecek bir araç arıyorum. Çantam da hazır oysa :(
  14. birdemlikcay

Kamp Arkadasi Ariyorum!!

Ynt: Kamp Arkadasi Ariyorum!! Merhaba, erdekten başlayarak antalyaya kadar otostopla benzer bir geziyi ben de düşünüyorum. Belirlenecek duraklarda 2şer gün kalarak kamp yapmayı istiyorum, 7temmuzda çıkmayı planlamıştım ama boş zamanım çok olduğu için tarih konusunda çok esneğim. uygun olanınız...
  15. birdemlikcay

Ynt: Yedigöller Kampı (yardım) konuşalı 5 gün oldu, isterseniz kendiniz de arayarak emin olun ne olur ne olmaz. Eğer o tarihlerde düşünürsem ve uygunsa tabi sizden rica edebilirim belki, hoşçakalın.

16. birdemlikcay

Ynt: Yedigöller Kampı (yardım) turizm müdürlüğü ve karayollarıyla konuştum bir çalışma olduğunu ama yolun ulaşıma açık olduğunu söylediler, yani tamamen kapalı değilmiş. Haziran ayı içersinde yedigöllere giden olursa belki ben de eşlik edebilirim, çünkü aracım yok
  17. birdemlikcay

Ynt: Yedigöller Kampı (yardım) yedigöller yolu kapalı ise tek gidiş mengen üzerinden mi? özel aracım olmadığı için otostopu denemek zorundayım, neden otostop çok uygun olmaz diye düşündünüz? Eğer bu aralar gideniniz varsa belki beni de alırsınız :D hepinize ilginiz için çok teşekkür ederim
  18. birdemlikcay

Merhaba arkadaşlar, Haziran ayı içinde(2013) yedigöllerde 4-5 günlük kamp yapmayı planlıyorum. Ancak kamp konusunda siz bilenlerden yardım almak istiyorum. Kampı tek başıma yapmayı planlıyorum, ulaşımı abant kavşağından otostop yaparım diye düşündüm. Buna ek olarak çadırım uyku tulumum ve matım...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri