Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Lütfen Yardım...
öncelikle kapsamlı ve açıklayıcı yazınız için vakit ayırdığınız için teşekür ederim.aynı durumda olan arkadaşlar bağlantıya geçersek daha faydalı olacağını düşünüyorum saygılar
Ynt: Bir Offroad Turuna Katılmak Mümkün Mü
istanbul fatihte ikamet ediyorum.20 bine kadar olabilir.birde eğer bu iş bana göre değilse satılabilir bir araç olmalı.az hasarı araçlara bile bakıyorum ;mesela 2005 grand vitara buldum bir tane
cevabınız için teşekür ederim.peki 20 bine kadar alabileceğim bir araç varmıdır.birde eğer bu iş bana göre değilse hızlı birşekilde nakde çevrilebilir olmalı teşekürler
sinan bey bende sizinle aynı durumdayım farklı olarak benim bir arazi aracım bile yok.eger bir yolunu bulursanız banada bilgi verin lütfen...
henüz araç almadım sonradan pişman olacağım bir hata yapmak istemiyorum hem ortamınıza girmek hemde tecrübelerinizden faydalanmak isterim saygılar
bir offroad turuna katılmak için ne yapabilirim...ücretli bir yolu varmı ...bodozlama dalıp aldığım araç ile ilgili pişman olmak istemiyorum.siz değerli üstadların tavsiyelerine ihtiyacım var.şimdiden teşekürler
;D offroad aracı alma arefesinde olan istanbulda yaşayan biriyim acaba siz değerli arkadaşlar benim en doğru seçimi yapmam için bana yardımcı olabilirmisiniz.kendi işimi yapıyorum haftada 1 gün kendime ayırabilirim benimde tutkulu bir offroadcu olmam için bana yardım edin lütfen
Ynt: Acemi Bir Cj 5 Meraklısına Tavsiyeler
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-herseyi-ile-orijinal-temiz-ve-bakimli-jeep-cj5-127193192/detay/ bu araç için yorumlarınızı bekliyorum
herkese merhaba 38 yaşında istanbulda yaşıyorum bu aralar bir offroad merakıdır sardı beni...ama bu konuda hiçbirbilgim yok.sizin gibi değerli arkadaşların tavsiyesi sayesinde bir cj 5 almak ve turlara katılmak istiyorum.hertürlü bilgiye ihtiyacım var saygılar