Arama sonuçlarınız

1. A

2008 Honda Crv Hakkında

Ynt: 2008 Honda Crv Hakkında merhaba cuma günü serviste herşeyine baktırdım tekrar. bahsettiğim kaydırmanın normal olduğunu söylediler. kalkış destek olmadığı için oluyormuş. şanzıman yağı yeni değişmiş. 4000 km önce olmuş değişim. klima kasnak ve mıknatısı için kimse açıklama yapamıyor ama...

2. A

2008 Honda Crv Hakkında

Ynt: 2008 Honda Crv Hakkında Bu forumdan bayağı şeyler öğrenirim diye ümit etmiştim ama herkes tatilde sanırım :)
  3. A

2008 Honda Crv Hakkında

Ynt: 2008 Honda Crv Hakkında Murat bey merhaba, Öncelikle teşekkür ederim. Bundan önce kullandığım mazdalarımı İkilere götürürdüm hep Necmettini ,Hüseyini iyi tanırım :) Ama 6 ayda olsa uzatılmış garantisi devam ediyor. O nedenle bugüne kadar bakımlarının yapıldığı servise götürmeye devam...

4. A

2008 Honda Crv Hakkında

Merhaba, Siteyi tesadüfen buldum ve çok faydalı şeyler okudum. Ancak benimde bazı sorularım olacak ve sizlerden cevap alabilirsem Yaklaşık 1 ay önce 2011 model Mazda 3 90.yıl aracımı satıp Honda Bayiinden 2008 Model 71.000 km de CRV aldım. Benim için müthiş birşeydi çünkü 14. aracımı aldım ve...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.