Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Garmin Etrex 30 Google Maps Yüklenebiliyor Mu ?
Beyler programı satın aldım yeni fırsat oldu kısmetse karadeniz turunda böyle bişey deniycem ancak 304 versionun da tools birds eye download dediğimde diğer versionlar da verdiği hatayı veriyor :S önerebileceğiniz başka version var mı teşekkürler
Deniyorum küçük bi kareyi bile indirmiyor
acaba program üzerinde sıng ın menüsü var ordan giriş yapmadım yapamıyorum onunla alakalı olabilir mi :-\
Haritayı dediğiniz gibi seçiyorum yaklaşık 10 dakika da indiriyorum ama resimlerde de görüldüğü gibi gönder dediğim de bi hata veriyor acaba ID ile alakalı bi sıkıntı mı ???
Veri hatası veriyor.
Fotoğrafları yükledikten sonra farkettim...
Hocam biraz geç oldu ama çok teşekkürler indirme işlemlerine başladım umarım güzel sonuç alırım :)
İyi günler arkadaşlar forumda harita yükleme ile ilgili bi konu mevcut ancak belirtilen linkler çalışmıyor aynı zamanda ilk gps cihazım ve neler yapabileceğimi bilmiyorum :)
Garmin etrex 30 cihazını bugun pc ye taktım ve 3.70 versiyonunu güncelledi ama haritası istediğim gibi değil topografik...
Ynt: Tavsiye Lütfen :)
Çadır konusunda bazen deniz kenarı bazen açık rüzgarlı alanlar bazende karlı ortam yani çok amaçlı istiyorum.
Pantolon olarak da yine dediğim gibi her ortama ayak uydurabilecek kışın içlik yardımıyla su geçirmeyecek rüzgar geçirmeyecek yazında içliksiz terletmiyecek böyle...
Bu sene kamp için tam bir set yapmayı planlıyorum ancak
Çadır- konusunda 5 mevsim husky mi makalumu karar veremedim 2 3 kişik çadır.
ayrıca su geçirmez mont ve pantolon olarak tavsiye edeceğiniz dayanıklı ve kaliteli marka model varsa bilgilendirirseniz çok sevinirim :)