Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Hangi Çantayı Almalıyım?
Fena görünmüyor yine de malzeme kalitesi ve sırtına iyi oturması ön şarttır çantada. Videolara bakmak yerine mağazalarda en kaliteli çantalar ile diğer çantaları bol bol incele aradaki farkları görmeye başlar daha iyi karar verirsin. 50-100 tl fark kaliteli bir...
Ynt: Hangi Çantayı Almalıyım?
40 litre oldukça küçük bir çanta. Bahsettiğiniz yürüyüşler için en azından 50+10 veya 60+10 lt bir çanta ihtiyacınız olacaktır. Çok kişisel bir malzeme olduğu için de alacağınız çantayı gidip mağazada tekrar tekrar deneyin. Sırtınıza iyice oturup oturmadığını...
Ynt: Genç Kardeşlerinize Yardım
Sana kısa yoldan benim listemi verebilirim. Bu tabii uzun mesafe yürümek için gerekliler listesi. Buradan yola çıkarak size ne lazım olur ne olmaz karar verebilirsin. Verdiğim adreste kampçılıkla ilgili ipuçları da bulabilirsiniz...
Ynt: İnsan Günde Kaç Km.yürüyebilir.?
Kaç gün yürümek istediğinize ve yürüyeceğiniz rotaya göre değişken bir rakamdır. Sırtınızda 15-20 kg çanta ile düzenli bir tempo ile günde ortalama 15 km yol yürümek çok zorlu olmaz. Saatte ortalama 4 km olan yürüyüş hızı yolda yapılan duraklama, mola...
Ynt: Trekkinge Merhaba
Modeline kendin karar verebilirsin tabii ama kesinlikle KEEN marka ayakkabı önerebilirim. Ben boğazsız bir modeli ile kış mevsimini Sırbistan'ın dağ köyünde geçirdim. Kar, kış, kıyamet ortamda sıkıntı yaşamadım. Ardından aynı ayakkabı ile 1000 km'den fazla yol yürüdüm...
Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu
Merhaba arkadaşlar.
Uzun süredir hep aklımdaydı üye olmak fakat 1,5 yıldır hareketli bir seyahat düzeninde forum takip etmek zor oldu.
Seyahatime bir süre ara verdim ve aranızdayım.
Gezen bir fotoğrafçıyım. Nikon D70s ile harikalar yaratmaya...
Yol arkadaşım Fransız gezgin Sandrine ile birlikte Mart 2012 ayında yürüyerek Sırbistan'ın Uzice şehrinden Makedonya'nın başkenti Üsküp'e ulaştık. Toplamda 1000 km'den fazla yolu sadece yürüyerek 5 ayda tamamladık. Yol boyunca çoğunlukla çadırda konakladık. Yer yer bizi davet edenlerin evlerine...