Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba,
2013 ten beri 2004 model Rav 4 kullanıcısıyım. Aracı aldığımda lastikleri eski olduğu için değiştirmek zorunda kaldım.Yeni aldığım lastikleri AT lastik olarak aldım.Eskişehir de oturduğum için AT lastiklerden çok memnunum.Hele bu kış metrelerce karla kaplıyken her yer, ben...
Ynt: Ege Kıyısında Tavsiye ? Max. 120 Tl Gecelik
Merhaba,
Herşey dahil sistemden sıkılıp, tatil için gittiğimiz yerde otele kapanıp sadece yeme içme üzerine bir tatil yapacağımıza, gezip tozalım gerekirse de az yiyip içelim mantığıyla bu sene DATÇA da tatil yapmaya karar verdik. Oda kahvaltı...
Ynt: 4x4 Suv Seçimi Hakkında Destek (freelander-vitara-rav4-??)
Konuyu hortlatacağım belki ama söylemeden edemeyeceğim. Bende Haziran başında Freelander,CRV ve Rav4 arasında kalanlardanım.Hatta arada bir Tuscon vs de baktım. Tüm araçlarda deneme sürüşüde yaptım iyi kötü- kısa uzun. Ağır araziye...
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Merhaba forumdaki tüm dostlar.Geçen hafta kayıt yaptırdım ancak kendimi tanıtıyorum.Eskişehirdenim,2004 Rav 4 ile aranızdayım.Yurtdışı ve yurtiçi eşimle beraber uzun km ler yapmayı seviyoruz ve bol bol foto da çekiyoruz...Hepinize selam olsun.
Arkadaşlar merhaba,
Ağustos ayında yıllık izine çıkacağım. Rav 4 ün lpg li olduğundan bagajı bir miktar kısıtlanmış vaziyette. Ailecek çıkacağımız tatil öncesi eğer aranızda sahip olan varsa port bagajını bana kiralamak isteyen varmı?Eskişehirdeyim...