Arama sonuçlarınız

1. A

Otostop İle Ege Turu İçin Yol Arkadaşı Arıyorum

Ynt: Otostop İle Ege Turu İçin Yol Arkadaşı Arıyorum buradan olmasa da birini buldum ve herkese teşekkür ediyorum.

2. A

Ynt: Otostop İle Ege Turu İçin Yol Arkadaşı Arıyorum peki soruşturduğumuzda tarif edilebilir bir yer mi?
  3. A

İzmir'e Gitmek İçin Otostop Yolu Tavsiyesi

Ynt: İzmir'e Gitmek İçin Otostop Yolu Tavsiyesi teşekkür ederim eyvallah. bu arada konu yanlış bölüm ise taşınmalı tabii. başka öneriler varsa yine dinlerim.

4. A

Ynt: Otostop İle Ege Turu İçin Yol Arkadaşı Arıyorum tilki, kurt vb. hayvanlar mevcut oluyor paso. izmir'de daha kamp alanı bulamadım, dediğin yerleri araştırayım. teşekkür ederim mutlaka paylaşmalısın :)
  5. A

Ynt: İzmir'e Gitmek İçin Otostop Yolu Tavsiyesi teşekkürler cevaplar için, google earth'den bi bakmam lazım.

6. A

merhabalar. bursa'dan izmir'e otostopla gidebileceğim en uygun güzergah, yol nerelerdedir? nerede durmam gerekir? detaylı bir bilgi lazım. teşekkürler.

7. A

Deneyimli Kampçılara Önemli Bir Sorum Var

Ynt: Deneyimli Kampçılara Önemli Bir Sorum Var teşekkür ederim
  8. A

Muğla Kamplı Gezimiz...

Ynt: Muğla Kamplı Gezimiz... teşekkürler Tuncer bey bilgiler için. zaten o tip yerler devlete aittir. bununla ilgili bir kanun vardı, tabi özel mülkün içinde değilsen.
  9. A

Ege Bölgesi'nde Ücretsiz Kamp Yerleri

merhabalar. dediğim gibi ege bölgesi ücretsiz kamp yerleri hakkında bilgi almak istiyorum. merkeze ya da ihtiyaç anlarında ihtiyaçlarımızı karşılamak için market tarzı yerlere yakın olan yerler neresidir? deneyimli kampçılardan önerileri bekliyorum. teşekkürler şimdiden.

10. A

Ynt: Otostop İle Ege Turu İçin Yol Arkadaşı Arıyorum evet dikkatli olunması gerekir o zaman. konu günceldir hala arkadaşlar.

11. A

Muğla Kamplı Gezimiz...

Ynt: Muğla Kamplı Gezimiz... Tuncer Bey; güzergahınızda ücretsiz kamp alanları var mıydı bilgilendirirseniz çok iyi olur. teşekkürler.
  12. A

Ynt: Deneyimli Kampçılara Önemli Bir Sorum Var selamlar, o zaman kuru buz işimi görebilir. umarım rahatça bulabilirim, sulandırıyor mu peki eşyaları? adı üstünde kuru ama hiç fikrim yok.

13. A

Ynt: Otostop İle Ege Turu İçin Yol Arkadaşı Arıyorum aa hocam çok iyi bir yer mutlaka yazacağım burayı da duraklarıma. sadece tilki domuz olayı biraz sıkıntı yaratabilir, eğer ateş ortamı yasak değilse ateş yakabilirim. dediğin gibi sırf kitap okumak için değer sanırım.
  14. A

Güney Sahillerinde Ücret Ödemeden Kamp Yapılacak Yer Neresi Olabilir ?

Ynt: Güney Sahillerinde Ücret Ödemeden Kamp Yapılacak Yer Neresi Olabilir ? ege bölgesinde var mıdır böyle ücretsiz kamp yapabileceğimiz alanlar?
  15. A

Ynt: Otostop İle Ege Turu İçin Yol Arkadaşı Arıyorum ücretsiz çadırımla kamp yapabileceğim bir yer yok mu? para vermek istemiyorum o tarz işletmelere zorunda kalmadıkça.

16. A

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle ege turu yapacağım ve bulunacağım kamp alanları sade, huzurlu yerler olacak. yani etrafta tahminen alışveriş yapabileceğim yerler olmayacak. benim merkezden aldığım et, su ve alkol ürünlerini kabataslak 3-5 saat muhafaza edecek pratik bir sistem var mıdır...
  17. A

Ynt: Otostop İle Ege Turu İçin Yol Arkadaşı Arıyorum teşekkür ederim burası da güzergahımda var. benim takıldığım konu et su alkol ürünlerinin satıldığı bir yer midir?
  18. A

Haydi, Saroz'a Gidiyoruz

Ynt: Haydi, Saroz'a Gidiyoruz merhaba herkese; saroz kamp alanları nasıl? huzurlu mu, çok insan kalabalığı var mı, gürültü patırtı çok mu? yani çadırımla kampımı yapabileceğim bir yer midir? tavsiyelerinizi bekliyorum. teşekkürler

19. A

Ynt: Otostop İle Ege Turu İçin Yol Arkadaşı Arıyorum merhaba tekrar; güzelçamlı sanırsam aydın'a bağlı değil mi? biz iki kişiyiz ayın 7si 10 u arasında yola çıkacağız. tabii 10u bulmaz fakat oraya gelmeye karar verirsek, siz de onaylarsanız o tarihleri bulabilir gelmemiz. ayrıca kalabalık...
  20. A

Ynt: Otostop İle Ege Turu İçin Yol Arkadaşı Arıyorum tabii durumlar ne gerektirirse o yapılır muhakkak. ve buralardayız zaten bir gelişme olursa iletişim kurabiliriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR