Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: İzmir'e Gitmek İçin Otostop Yolu Tavsiyesi
teşekkür ederim eyvallah. bu arada konu yanlış bölüm ise taşınmalı tabii.
başka öneriler varsa yine dinlerim.
Ynt: Otostop İle Ege Turu İçin Yol Arkadaşı Arıyorum
tilki, kurt vb. hayvanlar mevcut oluyor paso. izmir'de daha kamp alanı bulamadım, dediğin yerleri araştırayım. teşekkür ederim mutlaka paylaşmalısın :)
merhabalar.
bursa'dan izmir'e otostopla gidebileceğim en uygun güzergah, yol nerelerdedir? nerede durmam gerekir? detaylı bir bilgi lazım. teşekkürler.
Ynt: Muğla Kamplı Gezimiz...
teşekkürler Tuncer bey bilgiler için. zaten o tip yerler devlete aittir. bununla ilgili bir kanun vardı, tabi özel mülkün içinde değilsen.
merhabalar.
dediğim gibi ege bölgesi ücretsiz kamp yerleri hakkında bilgi almak istiyorum. merkeze ya da ihtiyaç anlarında ihtiyaçlarımızı karşılamak için market tarzı yerlere yakın olan yerler neresidir? deneyimli kampçılardan önerileri bekliyorum. teşekkürler şimdiden.
Ynt: Deneyimli Kampçılara Önemli Bir Sorum Var
selamlar,
o zaman kuru buz işimi görebilir. umarım rahatça bulabilirim, sulandırıyor mu peki eşyaları? adı üstünde kuru ama hiç fikrim yok.
aa hocam çok iyi bir yer mutlaka yazacağım burayı da duraklarıma. sadece tilki domuz olayı biraz sıkıntı yaratabilir, eğer ateş ortamı yasak değilse ateş yakabilirim.
dediğin gibi sırf kitap okumak için değer sanırım.
ücretsiz çadırımla kamp yapabileceğim bir yer yok mu? para vermek istemiyorum o tarz işletmelere zorunda kalmadıkça.
Merhaba arkadaşlar.
Öncelikle ege turu yapacağım ve bulunacağım kamp alanları sade, huzurlu yerler olacak. yani etrafta tahminen alışveriş yapabileceğim yerler olmayacak. benim merkezden aldığım et, su ve alkol ürünlerini kabataslak 3-5 saat muhafaza edecek pratik bir sistem var mıdır...
teşekkür ederim burası da güzergahımda var. benim takıldığım konu et su alkol ürünlerinin satıldığı bir yer midir?
Ynt: Haydi, Saroz'a Gidiyoruz
merhaba herkese;
saroz kamp alanları nasıl? huzurlu mu, çok insan kalabalığı var mı, gürültü patırtı çok mu? yani çadırımla kampımı yapabileceğim bir yer midir? tavsiyelerinizi bekliyorum. teşekkürler
merhaba tekrar;
güzelçamlı sanırsam aydın'a bağlı değil mi? biz iki kişiyiz ayın 7si 10 u arasında yola çıkacağız. tabii 10u bulmaz fakat oraya gelmeye karar verirsek, siz de onaylarsanız o tarihleri bulabilir gelmemiz. ayrıca kalabalık...
tabii durumlar ne gerektirirse o yapılır muhakkak. ve buralardayız zaten bir gelişme olursa iletişim kurabiliriz.