Arama sonuçlarınız

1. A

Prado Almaya Adım Adım

X5 ile land cruiser prado farklı kulvarların arabası. ikisini karşılaştırmak yanlış olur.. X5 daha çok asfalta yönelik 4 çeker sistemine sahip. prado her ne kadar son zamanlarda artan elektronik sensörler nedeniyle su geçişlerinde biraz dezavantaj olsa da pradoya ; merdiven şasesi, orta ve...

2. A

Prado Almaya Adım Adım

konfor kişiden kişiye değişir.. görecelidir.. çocukluğumda dolmuşlar amerikan chevrolet, 3 sıra koltuklu arabalardı. araba ve koltuk yaylana yaylana giderdi. çok zevkliydi. kimisi aracın içine aldığı gürülteye takar. kimisi takmaz..binek arabadan 3 kapılı merdiven şase ve at lastik araca...
  3. A

Disco 2 Td5 Km Sorunu

lastikler orjinal boyut mu? büyük ya da küçük mü?

4. A

Bf Goodrich At Ve Maxxis At Yardım...

co cooper lastiklerin genel olarak yumuşak ve konforlu olduğunu düşünüyorum. neredeyse mt sayılan cooper stt için bile asfalt konforu iyi deniyor. amerikan markası cooper ve bf diğer at'lere göre fiyatları yüksek. uzak doğu markaları daha ucuz.. lastik ne kadar araziye yatkınsa o kadar asfalt...
  5. A

Bf Goodrich At Ve Maxxis At Yardım...

cooper at bakın. yüzde 40 arazi, yüzde 60 asfalt... bf' ler yüzde 50 arazi, yüzde 50 asfalt. o nedenle bf outlander' a ağır ve sesli gelebilir.. bf ko2' nin artısı aynı zamanda kar işareti olması buzda karda daha diğerlerinden iyidir...

6. A

R/D Lock mu ATSC mi tercih edilmeli hangisi daha iyi ?

R/D lock' u açınca atsc devre dışı kalıyordur. ikisi aynı anda çalışmaz..

7. A

Canon 70d Video Sorunu

hafıza kartıyla ilgili.. daha hızlı bir hafıza kartı deneyin.. hızı yavaş kartlarda videoyu kesik kesik çekiyor..
  8. A

Yeni Jimny 2018-2019

aslında etli butlu araba. yani her yönüyle saf kan arazi aracı. pikaplar dışında merdiven şase, 2 çeker, 4 çeker ve low özelliği olan kaç araba kaldı ki... var olan 2-3 arabada çok çok pahalı.. üstüne lsd ve all grip pro sistemi eklenmiş. uzaklaşma yakınlaşma açıları gayet iyi. bir de japon...
  9. A

Yeni Jimny 2018-2019

oldukça güzel ve şirin bir araç yapmışlar. özellikle off road teknik özellikleri çok iyi.. kısa zamanda indirim olmayabilir. çünkü çok talep varmış.türkiyeye 15 tane falan gelmiş. örneğin jimny yıllık üretim kapasitesi 2000 tane ise sadece ingiltereden 4500 tane sipariş almış..

10. A

Yeni Jimny 2018-2019

hem eski tip arazi vitesi hem de all-grip denen sistem mi var?

11. A

Yeni Jimny 2018-2019

yeni jimny 151.000 tl' ye gelmiş.. bize de yuuhh demekten başka bir şey düşmez..
  12. A

G 460 Satılık

ilan nosunu yazmak çok mu zor..

13. A

Yeni Jimny 2018-2019

140.000 ve üstü fiyata gelirse off road için kısa zamanda alan az olur. çünkü yakıt harcaması da yüksek olacak... ilk alacaklar maddi yönden sıkıntısı olmayıp eşine, kızına şehir içinde kullanması için, yüksek, ufak ve jip havası olsun diye alanlar olacaktır..
  14. A

Bu Nasıl Bir Duster.

teneke jant dediğimiz aslında çelik janttır. çelik jant dediğimiz %90 alüminyum %10 silisyum alaşımıdır. bazılarında magnezyum da olabilir. çelik dediğimiz fakat çelik olmayan hafif alaşım jant daha hafifdir..
  15. A

2011 Wh 3.0 Crd Araca Off Road Aksesuarlari Yapmak Mantikli Olurmu

muhtemelen arabayı şehir içi ve şehir dışı kullanıyorsunuz. off road amacınız yoksa arabanın orjinalliğini ve konforunu bozmak pek mantıklı değil. yapacağınız her değişiklik asfalt konforunuzu bozacak. özellikle uzun yola çıkıyorsanız pişman olabilirsiniz. arazide gezseniz bile standart haliyle...

16. A

Biraz da Gülelim

kanadayı bırakıp izmire yerleşen arkadaş.. izmir antalya adana gibi yerler her ne kadar sıcak olduğu için insana güzel gelse de sıcak ve özellikle nem insanın ömrünü azaltır, hastalıklara neden olur. nemli ve sıcak yerlerde sağlıklı yaşlanma oranı düşüktür. kanada gibi soğuk yerlerde yaşayanlar...
  17. A

Tek Başına Doğa Yürüyüşü Ve Kamp Güvenliği..

o yönlerden toros dağları özellikle bolkar dağları ve aladağlar, demirkazık çok avantajlı. toroslarda ayı yok. hiç kurt saldırısı da yok. ağaçlık alanda domuzlar çok olduğu için kurtlar aç kalmıyor. ağaçlık alan rakımını biraz geçerseniz hiç bir tehlikeli hayvan olmaz...
  18. A

Akü Takviye Cihazı Tavsiyesi

noco gb40 modeli bir kere şarj edince kullanmayıp 2 ay beklese bile tam şarj gösteriyor. her gezi öncesi akşamdan veya 2-3 hafta da bir şarj edilerek boşalma sorunu önlenebilir. akü takviye kablosuna gelince şehir içi veya bir çok arabanın gelip gittiği kamp yerlerinde faydalı olabilir. kuş...

19. A

Akü Takviye Cihazı Tavsiyesi

aracım 2.4 motor dizel..kampa gittiğim zamanlarda en büyük korkum gece soğukta akü bitmesi ve sabah çalıştıramamaktı. arabanın üstünde en az 4 yıllık avusturya malı banner marka sulu akü var. bir türlü bitmiyor. bitse ve yenisini alsam bu stresi yaşamayacaktım. gerçekten çok kaliteli aküymüş...
  20. A

Malum Sitedeki Uçuk Defender Fiyatları; Fiyatlar Genel Olarak Bu Şekilde Mi?

fiyatların sadece malum sitede fazla olduğunu düşünmüyorum. galericiye gidiyorsun aynı fiyat. başka sitelere bakıyorsun yine aynı fiyat. örneğin gezenbilir sitesinde ilan veren olsa ucuz mu ilan verecek. malum site sadece günah keçisi ilan ediliyor.. son günlerde malum siteye karşı emlak ve...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,832
Kayıtlı Üye Sayımız
166,936
Kaydolan Son Üyemiz
TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR