Arama sonuçlarınız

1. y.cankes

Jeep Grand Cherokee 98-5.2 Far Sorunu

Merhaba, öncelikle sorun ampulden mi yoksa fardan mı ? Ampulse çözüm basit ama eğer far ise ; farlarınız cam mı yoksa mika mı ? mikaysa zaten hiç uğraşmayın direk atın çöpe. Camsa eğer, öncelikle tabanındaki nikelajın özelliğini kaybetmemiş olduğundan emin olun. Sonrasında far ile camı ayırın ve...

2. y.cankes

Jeep Vites Geçişlerinde Sıkıntı Yaşıyorum

Ynt: Jeep Vites Geçişlerinde Sıkıntı Yaşıyorum Arazi şanzıman zincirinde bollaşma olduğundan şüpheleniyoruz.En yakın zamanda kontrolden geçicek.Teşekkürler.
  3. y.cankes

Jeep Vites Geçişlerinde Sıkıntı Yaşıyorum

97 Avrupa versiyon 5.2mizde vites Dde iken sert kalkışlarda araba gitmek isteyipte gidemiyor çok büyük bir dişli sıyırma sesi olmuyor ama biraz tıkırdıyor araba dişli sıyırması sesine çok benzeyen bir ses değil sanki aktarma organlarından gelen bir ses gibi.Aynı tıkırtıyı yaptığı diğer bir durum...

4. y.cankes

Bu Anahtar Zj'ye Mi Ait ? Zj'ye İse Nerede Kullanılıyor ?

Ynt: Bu Anahtar Zj'ye Mi Ait ? Zj'ye İse Nerede Kullanılıyor ? Üzerinde "FUEL" yazan benzin deposu anahtarı.Amerikan ZJlerde anahtarsız Avrupa ZJlerde anahtarlı diye biliyorum bende. Ama benim sorduğum anahtar diğeri yani "INTER LOCK" yazan anahtar.
  5. y.cankes

Bu Anahtar Zj'ye Mi Ait ? Zj'ye İse Nerede Kullanılıyor ?

Üzerinde "Inter Lock" yazan anahtarın nerede kullanıldığı bulamadım bilgisi olan varsa paylaşabilir mi ?

6. y.cankes

93 Grand Cherokee Zj Aracın İçindeki Benzin Kokusu??

Ynt: 93 Grand Cherokee Zj Aracın İçindeki Benzin Kokusu?? Merhaba,Yaklaşık 1 sene önce bizimde 97 5.2de başımıza geldi.Koku cam açıkkenmi oluyordu kapalıykenmi onu hatırlamıyorum ama eğer aracınızda LPG var ise aynı durum ile karşılaşmanız muhtemel.Benzin kaçağı yoktu ama arabanın içinde çok...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR