Arama sonuçlarınız

1. osman_86

Frontera 3.2 Motor...

Merhabalar benım aracta su eksılme oluyodu kacak falan yoktu sabahları calısırken tekleme yapıyodu gaz vermeyıncd ıstop edıyodu sonrada arabam conta yaktı ıkı sılındırın arasından conta catlamıs pıstonum uzerı su doluyomus sabah calıstırınca suyu atana kadar tekmele yapıyomus ustaya goturdum...

2. osman_86

Frontera 3.2 İn Ne Kadar Yakıyor

Ynt: Frontera 3.2 İn Ne Kadar Yakıyor Zam geldikten sonra bakmadim ne kadar yaktigini
  3. osman_86

Frontera 3.2 İn Ne Kadar Yakıyor

Ynt: Frontera 3.2 İn Ne Kadar Yakıyor Sehir ici 2 bin deviri gecirmeden kullandigim halde 20 liraya 37 km gidiyo uzun yolda 100 le gidersem 400 yakiyo

4. osman_86

Frontera B 3,2 4 Cekere Gecmiyor Dugmeye Basıyorum Yanıp Sonuyor

Ynt: Frontera B 3,2 4 Cekere Gecmiyor Dugmeye Basıyorum Yanıp Sonuyor Abi cok tesekur ederim 5 aydir bu arizayi ariyoduk kimse bulamadi gerci anlamiyolar resimde gosterdigin yeri kendim soktum dedigin gibi bi parca var icinde vakumla ileri geri hareket ediyo icinde hersey saglam disarida...
  5. osman_86

Ynt: Frontera B 3,2 4 Cekere Gecmiyor Dugmeye Basıyorum Yanıp Sonuyor Araci n rSinde oluyo dediginiz mekanizma

6. osman_86

Hata Kodu P0713 Sanzıman Yagı Sıcaklıgı Isı Sensöru Devresi Yuksek Sınyal

arkadaşlar bu hata aracın 4 çekere geçmesini engellermı ve bu arızayı nasıl gıdere bılırım ??

7. osman_86

Ynt: Frontera B 3,2 4 Cekere Gecmiyor Dugmeye Basıyorum Yanıp Sonuyor çok teşekkür ederım
  8. osman_86

Ynt: Frontera B 3,2 4 Cekere Gecmiyor Dugmeye Basıyorum Yanıp Sonuyor hepsını denedım olmadı arkalar donuyo onler donmuyo
  9. osman_86

arkadaslar vıtesı n ye alıp 4 ceker dugmesıne basıyorum arabanın altından gecıs sesı gelıyo her zamankı gıbı 4 ceker lambası yanıp sonuyo ama ama devamlı yanmıyo bu konuda aydınlatırsanız memnun olurum

10. osman_86

fronteranız kaç kuruş yakıyor ?

Ynt: Fronteranız Kaç Kuruş Yakıyor ? 3.2 falza yakıyodu land renzo marka tup var araçta usta bılgısayara bağladı tupu degerlerı cok yuksekmıs dedı 250 olan degerı 170se dusurdu ama araba cekıden dustu ondan sonra 3 bın devıre kadar 170 ondan sonrasını 220 yaptı su anda sehır ıcı 450 yakıyor...

11. osman_86

Opel Frontera Sport 96 model Sol ön abs sensörü lazım

Ynt: Opel Frontera Sport 96 Model Sol Ön Abs Sensörü Lazım Ayni sikinti bendede var b kasa on sol bozuk :'(

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,165
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler

Geri