Arama sonuçlarınız

1. by__acar

Prado Almaya Adım Adım

Sistem ekranda of diye ikaz veriyor ve süspansiyon zaman zaman sertleşiyor yaklaşık 6 ay önce körükleri serviste yeniledim şimdide bu olunca belki sistem resetlenince yada program atılınca düzelebilirmi diye danışmak istedim eğer çözüm olmazsa servise siparişi geçmekten başka çare kalmıyor öneri...

2. by__acar

Prado Almaya Adım Adım

Teşekkür ederim bakıyorum. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  3. by__acar

Prado Almaya Adım Adım

Arkadaşlar sol arka airmatic sensörü arıza yaptı serviste 1400 lira fiyat verdiler daha önce başına gelen varmı ? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. by__acar

Prado Almaya Adım Adım

Ben şahsen günlük kullanıyorum offroad yapmıyorum ağır araziye girilmediği sürece aracın mevcut donanımı gayet yeterli ve başarılı o nedenle ben ihtiyaç duymadım. İzci team diye bir program var youtube orda videoları izleme fırsatın olursa çok ağır sartlar dışında o donanımlara ihtiyaç...
  5. by__acar

Prado Almaya Adım Adım

1-Öncelikle merhaba lpg olayını bende düşünüyorum burda arkadaşlara danıştım kendim de araştırdım ortalama %40 -45lik bir tasaruf sağlıyor.Ama benimde aracım 2004 sakaryada sakin kullanımda 12 -13 lt yakıt harcamısı yapıyor. 2-Müzik olayı aracın ses sistemi muhteşem evet aux bluetooth usd yok...

6. by__acar

Prado Almaya Adım Adım

Peki sistemin kalitesi kadar montajın kalitesinin de öneminden bahsediliyor montaj yapılırken dikkatle takip etmem gereken ve olmazsa olmaz hususlar nelerdir bilgiler için şimdiden teşekkürler. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. by__acar

Prado Almaya Adım Adım

Arkadaşlar merhaba 2004 model prado kullanıcısıyım aracım şuan 277*** km de aracıma Lpg uygulaması yapmayı düşünüyorum tercihim prins ve valve care yağlama sistemi uygulamak bu uygulamayı nerde yaptırmamı önerirsiniz sakaryada ikamet ediyorum ama istanbulda işinin ehli önerileriniz varsa...
  8. by__acar

Prado Almaya Adım Adım

Merhaba ben geçen sene 1980tl değiştirmiştim. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri