Arama sonuçlarınız

1. pierrecardin

2002 Ccherokee Alınırmı

Ynt: 2002 Ccherokee Alınırmı Hocam bende de 2003 3.7 cherokee var BRC LPG li. Şnorkel hariç full yapılı. Yükseltme ve M/T lastiklere rağmen şehir içi 45-50 kr şehir dışı 35-40 krş yakıyor. Denemesi bedava. Buyrun Çanakkalede misafiriim olun bizzat deneyelim.

2. pierrecardin

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği Stok contilerin performansını görücez o zaman. Zincir filanda yok hayırlısı artık. Bu contilere ilginç bir şekilde önyargılı bir duruşum var. Kendini ispatlasa oda kurtulacak bende.
  3. pierrecardin

Dacia Duster 4x4 Yükseltme Bf At / Hr Yay 5cm

Ynt: Dacia Duster 4x4 Yükseltme Bf At / Hr Yay 5cm Hocam hayırlı olsun çok güzel olmuş. Tam olarak kullanılan malzemeleri ve maliyetlerini (lastik dahil) paylaşırsanız çok memnun olurum. Birde lastik ebadı 215 70 16 mı?

4. pierrecardin

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği Hocam etme ayın 8inde istanbuldan çanakkaleye geçeceğim. Malkara Keşan olmayım perişan.
  5. pierrecardin

Dacia Duster 2.el (ikinciel)

Ynt: Dacia Duster 2.el (ikinciel) Şu yılbaşı geçsin, bayilerin elindeki 2013 modeller bitsin, makyajlı kasa +5000 fiyatla girsin. Siz o zaman görün bizimkilerin ikinci elini.

6. pierrecardin

Dacia Duster 2.el (ikinciel)

Ynt: Dacia Duster 2.el (ikinciel) Şu yılbaşı geçsin, bayilerin elindeki 2013 modeller bitsin, makyajlı kasa +5000 fiyatlagirsin. Siz o zaman görün bizimkilerin ikinci elini.

7. pierrecardin

DACİA DUSTER LA GEZİNTİLER.

Ynt: Dacia Duster La Gezintiler. Kaça almış sorması ayıp?
  8. pierrecardin

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği Nexen in blizac ve nokian'dan daha iyi kar performansı şaşırttı doğrusu :-)
  9. pierrecardin

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği Bugün biraz dolaştım dağlarda. Yağmur sonrası çok ciddi çamur vardı. Gerçekten çok zorlandım. Yengeç gibi şarampolün yanında yan yan giderken direksiyonun hiç bir fonksiyon görmemesi bol miktarda adrenaline sebep oluyor. Lastikler at olmadan hep tedirgin gidiyorum...

10. pierrecardin

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Hayırlı uğurlu olsun yeni aracınız. Düz mü otomatik mi? Sakıncası yoksa kaça aldınız?

11. pierrecardin

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği Demek çanakkaleden geldi aldı :-)
  12. pierrecardin

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği Hocam kredi kartına taksitli şöyle uygun bir BFG ya da General grabber bulursan neden olmasın?

13. pierrecardin

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği Hocam Aralığın başında istanbula yolum düşecek gibi. Benim orjinal contiler 8000 km de. Senin lastikçi ile konuşsak. Benimkileri de iyi bir fiyatA alıp üstüne taksitli bir AT lastik verse bana???
  14. pierrecardin

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği Tanesi 250 den Toyo Gsi5 i ya da Yokohama I/T yi de deneyebilirsiniz. Diğerlerine göre biraz daha riskli olabilir ama denenebilir.
  15. pierrecardin

Dacia Stepway

Ynt: Dacia Stepway Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız iyi günlerde kullanın yeni aracınızı. Ne kadara aldınız mahsuru yoksa? Dat kornadan kastınız nedir? İkinci eksoz sadece görsel mi yoksa fonksiyon görüyor mu? Bunların maliyeti ne oldu?

16. pierrecardin

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği Ama gerçekten dışarıdan bakınca bile 29 un az geldiği belli oluyor. Pek bir ezik duruyor araba. Şimdilik 36-35 kullanıyorum bir problemim yok.
  17. pierrecardin

Dacia Duster At Lastik Secimi

Ynt: Dacia Duster At Lastik Secimi Dört dörtlük bir kış lastiği performansı beklemek tabiki doğru olmaz. Ancak kar performansının diğer A/T lastiklerden daha iyi olduğu söyleniyor. Desenide bunu destekliyor açıkçası.
  18. pierrecardin

Dacia Duster At Lastik Secimi

Ynt: Dacia Duster At Lastik Secimi Michelin Latitude Cross ile ilgili çok olumlu yorumlara ulaştım. Özellikle kar performansı göze çarpıyor. Kullanan ya da bilgisi olan var mı bu lastikle ilgili?

19. pierrecardin

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği Tirerack sitesinde bizim contilerin yorumları facia.
  20. pierrecardin

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği Hayırlı uğurlu olsun. Güzel günlerde kullanın. Yol, yol dışı, kar performanslarında yorumlarınızı bekliyoruz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR