Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 2002 Ccherokee Alınırmı
Hocam bende de 2003 3.7 cherokee var BRC LPG li. Şnorkel hariç full yapılı. Yükseltme ve M/T lastiklere rağmen şehir içi 45-50 kr şehir dışı 35-40 krş yakıyor.
Denemesi bedava. Buyrun Çanakkalede misafiriim olun bizzat deneyelim.
Ynt: Duster Kış Lastiği
Stok contilerin performansını görücez o zaman. Zincir filanda yok hayırlısı artık.
Bu contilere ilginç bir şekilde önyargılı bir duruşum var. Kendini ispatlasa oda kurtulacak bende.
Ynt: Dacia Duster 4x4 Yükseltme Bf At / Hr Yay 5cm
Hocam hayırlı olsun çok güzel olmuş.
Tam olarak kullanılan malzemeleri ve maliyetlerini (lastik dahil) paylaşırsanız çok memnun olurum. Birde lastik ebadı 215 70 16 mı?
Ynt: Dacia Duster 2.el (ikinciel)
Şu yılbaşı geçsin, bayilerin elindeki 2013 modeller bitsin, makyajlı kasa +5000 fiyatla girsin. Siz o zaman görün bizimkilerin ikinci elini.
Ynt: Dacia Duster 2.el (ikinciel)
Şu yılbaşı geçsin, bayilerin elindeki 2013 modeller bitsin, makyajlı kasa +5000 fiyatlagirsin. Siz o zaman görün bizimkilerin ikinci elini.
Bugün biraz dolaştım dağlarda.
Yağmur sonrası çok ciddi çamur vardı. Gerçekten çok zorlandım. Yengeç gibi şarampolün yanında yan yan giderken direksiyonun hiç bir fonksiyon görmemesi bol miktarda adrenaline sebep oluyor.
Lastikler at olmadan hep tedirgin gidiyorum...
Hocam Aralığın başında istanbula yolum düşecek gibi.
Benim orjinal contiler 8000 km de. Senin lastikçi ile konuşsak. Benimkileri de iyi bir fiyatA alıp üstüne taksitli bir AT lastik verse bana???
Tanesi 250 den Toyo Gsi5 i ya da Yokohama I/T yi de deneyebilirsiniz. Diğerlerine göre biraz daha riskli olabilir ama denenebilir.
Ynt: Dacia Stepway
Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız iyi günlerde kullanın yeni aracınızı. Ne kadara aldınız mahsuru yoksa?
Dat kornadan kastınız nedir?
İkinci eksoz sadece görsel mi yoksa fonksiyon görüyor mu?
Bunların maliyeti ne oldu?
Ama gerçekten dışarıdan bakınca bile 29 un az geldiği belli oluyor. Pek bir ezik duruyor araba. Şimdilik 36-35 kullanıyorum bir problemim yok.
Ynt: Dacia Duster At Lastik Secimi
Dört dörtlük bir kış lastiği performansı beklemek tabiki doğru olmaz. Ancak kar performansının diğer A/T lastiklerden daha iyi olduğu söyleniyor. Desenide bunu destekliyor açıkçası.
Ynt: Dacia Duster At Lastik Secimi
Michelin Latitude Cross ile ilgili çok olumlu yorumlara ulaştım. Özellikle kar performansı göze çarpıyor. Kullanan ya da bilgisi olan var mı bu lastikle ilgili?