Arama sonuçlarınız

1. mb-22

Malzeme Alışverisi

Ynt: Malzeme Alışverisi Anladım

2. mb-22

Malzeme Alışverisi

Ynt: Malzeme Alışverisi Ben de onuu anlamiyorum zaten. Alman markasi deuter cantasini turkiyede almanyadan nasil daha ucuza satabilir? Turkiye de satilan mal o zaman deuter degil de sadece logoyu filan mi yapistiriyolar? Acikcasi turkiye malzemelerine karsi bi guvensizligim var
  3. mb-22

Çadır, Sırt Çantası, Uyku Tulumu Ve Mat Yardımcı Olur Musunuz?

Ynt: Çadır, Sırt Çantası, Uyku Tulumu Ve Mat Yardımcı Olur Musunuz? Toplam masrafı bu ürünlerin size ne kadar oldu?

4. mb-22

Malzeme Alışverisi

Şimdi malum kaliteli dağcılık malzemelerinin hemen hepsi ithal olarak geliyor Türkiye'ye. Çok da yaygın bir alışveris alanı olmadığı için Türkiye'deki mağazalardaki fiyatlar gereğinden pahalı olabiliyor. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Mesela Amerika'da çadir ucuzdur veya almanya'da çanta...
  5. mb-22

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Selamlar olsun gezenbilir ahalisine. İsmim Burhan. Dağcılığa yeni yeni başlayan birisiyim. Üniversitenin dağcılık kulübündeki faaliyetlere katılmaya çalışıyorum. Şu anda malzemelerimi tedarik aşamasındayım. Sitede aktif olmamın asıl sebebi budur. Piyasada...

6. mb-22

Lowe Alpine Tfx Cerro Torre 65 +15 Sırt Çantası

Ynt: Lowe Alpine Tfx Cerro Torre 65 +15 Sırt Çantası Merhaba çantayı gayet uygun görünüyor. Telefon numarası veya email verirseniz görüşelim isterim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri