Arama sonuçlarınız

1. Bora Ergün

L 200 4X4 Ön Difarensiyel Koruma

Ynt: L 200 4x4 Ön Difarensiyel Koruma Bu korumanın satışı hala devam ediyor mu acaba ? Eğer ki ediyorsa irtibat kurabileceğim bir telefon numarası verebilirmisiniz ?

2. Bora Ergün

Mitsubishi L200 4x4 İçin Tavsiyeleriniz

Öncelikle herkese selamlar; Mitsubishi L200 4x4 aracımı offroad'a uygun hale getirmek için neler yaptırmam gerektiği hakkında sizlerden bilgi ve tavsiye almak istiyorum.İlk başta süsp. yükseltme kiti,astik ve vinç alarak başlamayı düşünüyorum.Bana bu ürünlerin neler olduğunu ve nerelerden temin...
  3. Bora Ergün

Anadolu Yakasi Hafif Off Road Gezi Yer Onerileri

Ynt: Anadolu Yakasi Hafif Off Road Gezi Yer Onerileri Soruma cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Buraya ulaşmak için bana harita üzerinde nokta verirmisiniz ? Ömerli Barajı'nın neresinden girmem gerekli bu resimdeki yerlere ulaşmak için? Eğer böyle bir gezi düşünen birileri var ise...

4. Bora Ergün

Anadolu Yakasi Hafif Off Road Gezi Yer Onerileri

Oncelikle ozur dileyerek baslamak istiyorum Bu soru her gelen tarafindan soru olduguna eminim :) Hafif Off road yapabilecegim yer ariyorum arastirdim semt olarak isimleri not aldim fakat tam olarak nereler oldugunu cozemedim.Bana bu konuda harita uzerinde yer gosterebilirseniz ya da nelere...
  5. Bora Ergün

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Selamlar, Araniza yeni katildim Endustri Muhendisi tekne ve kabin uretimi yapan bir firmanin sahibinin sansli bir ogluyum.23 yasinda İstanbul'da oturuyorum.Mitsubishi L200 4x4 kullanicisiyim ve off road hevesim oldukca fazla.Forumda bilgili insanlardan...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,981
Kayıtlı Üye Sayımız
166,731
Kaydolan Son Üyemiz
cnrdmr

SON KONULAR

Geri