Arama sonuçlarınız

1. murateng

2024 Nisan Puglia , Sicilya Ve Mora Gezisi

İyi bayramlar ve iyi gezmeler. Yazın 2 aile tek araç Sicilya hariç diğer yerleri biz de düşünüyoruz. gerektiğinde tavsiyelerinize başvururuz.

2. murateng

İlk Defa Karavan Alımına Dair Deneyimler

Ynt: İlk Defa Karavan Alımına Dair Deneyimler Sevgili pino, (büyük ihtimalle Faruk Bey) Açıklamalarınız için teşekkürler. Ürün kaliteniz ile ilgili şüphemiz yok. Yaşanmış olan bazı olumsuz olayları genele yayıp sizlere haksızlık etmeyi eminim buradaki hiçbir karavan dostu düşünmüyordur. Kaldı...
  3. murateng

Ynt: İlk Defa Karavan Alımına Dair Deneyimler Behçet Bey'den alıntıladıklarım olayı tam anlamıyla özetliyor. Bence Behçet Bey'in bu tatsız deneyiminden tüm taraflar karlı çıkacaklar. Hem Pino Karavan dem de bizim gibi karavan sevdalıları. Esen kalın.

4. murateng

Ynt: İlk Defa Karavan Alımına Dair Deneyimler Az önce Pino Karavan Faruk Bey ile telefonda görüştüm.Kendisi ile oldukça güzel ve güven verici bir diyaloğumuz oldu. Sanırım en kısa sürede fabrikalarını ziyaret edeceğim,zira karavan elle tutup gözle görmeden internetten beğenilip alınacak bir...
  5. murateng

Ynt: İlk Defa Karavan Alımına Dair Deneyimler Aylardır araştırma yapıp,yabancı 2. el mi, yerli sıfır mı diyerek tam da Pino 325 ya da 375 mi alsam diye alıma bu kadar yaklaşmışken,hatta gideceğim rotayı bile kampinglerine kadar belirlemişken sizin bu talihsiz deneyiminiz benim planlarımı...

6. murateng

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Murat'tan devam edelim o zaman: Murat,yaş 48,İzmirde öğretmen,seyahat etmeyi sever,ama henüz arzu ettiği çekme karavanı satın alamadı.

7. murateng

Karavan Secimi İçin Yardım

Ynt: Karavan Secimi İçin Yardım Merhabalar, 3buçuk kişilik bir aileyiz.Ufaklık henüz 5 yaşında. Kızım ise üniversite hazırlığı vs. derken bir çok gezimizde bize katılamayacak. 1500 motor 95 hp dizel Mitsubishi Colt ile çekebileceğim bir karavan aramaktayım. Aslında istediğim tam ama maalesef...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri