Arama sonuçlarınız

1. H

1986 Hilux Ln 65 Lastik

Ynt: 1986 Hilux Ln 65 Lastik İlginize teşekkürler, bir arkadaştan Hilux'ten çıkma alaşım jant buldum ve Roadstone 235x75x15 M/T lastiklerle güzel oldu.

2. H

Toyota Hilux Eğim ve yükseklik ölçer

Ynt: Toyota Hilux Eğim Ve Yükseklik Ölçer İlhan bey, Hilux pikap 1986 LN65 için ben de arıyorum. Elinizde varsa almak isterim. Teşekkür, selam.
  3. H

1986 Hilux Ln 65 Lastik

Ynt: 1986 Hilux Ln 65 Lastik Ömer bey, bilgi için teşekkürler, bu arada yeni alaşım jant bulmakta da zorluk çekiyorum, flanş vs gerektirmeden takılabilecek jant marka ve modeli tavsiyeniz var mı? Slm.

4. H

Ön Kilitler

Deneyimli Hilux'cü arkadaşlardan bilgi ricasıyla, 1986 LN 65 Hilux çift kabinde ön tekerleklerde çevirme düğmesi (hub?) olmayan, doğrudan içerideki arazi vites koluyla 4H, 4L olarak 4 çekere geçebilen tipte araç varmı? Teşekkürler?
  5. H

1986 Hilux Ln 65 Lastik

Değerli Hilux uzmanları, bu aracı yeni aldım ve lastik ihtiyacım var. Avcılık günlerinde kullanacağım bu araçla off-road vs. yapmayacağım, çamurda, karda yetebilecek bir lastik bana yeterli olur. Piyasada 205/80R16 104S RF A/T uygun fiyatlı lastik buldum, bunlar olur mu? Alaşım jant alırsam ne...

6. H

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Herkese merhaba! Bir Toyota Hilux alıp, araştırmaya başlayınca "Gezenbilir"le tanıştım ve çok yararlanacağıma inanıyorum. Selamlar. Istanbul-Hunterkan

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Geri