Arama sonuçlarınız

1. H

Altınoluk Civarı Gezisi

Ynt: Altınoluk Civarı Gezisi Ramazan olduğu için tenha ve sessizdi,bizim açımızdan çok iyiydi.kadırgakoyunda bu yüzden tedirgin olduk ama diğer yerlerde böyle bir sıkıntı çekmedik Allahtan. Altınoluk taraflarının suyu serindir,sezon itibariyle de epey serindi buda benim ufak oğlan için...

2. H

Bursa ve civarı

Ynt: Bursa Ve Civarı güzel gezi,güzel paylaşım.fakat şelaleye bayıldım.paylaşım için teşekkürler
  3. H

Altınoluk Civarı Gezisi

Ynt: Altınoluk Civarı Gezisi son birkaç resim

4. H

Altınoluk Civarı Gezisi

Ynt: Altınoluk Civarı Gezisi asos yolu üzerinde yakaladığımız gökkuşağı ve deniz kamping resimleri
  5. H

Altınoluk Civarı Gezisi

Ynt: Altınoluk Civarı Gezisi aynı yerdeki resimlerle devam

6. H

Altınoluk Civarı Gezisi

10 günlük bir tatil yaptık.başlangıcımız 22 haziran pazartesi sabahı altınolukta bir ailedostumuzun evinde sabah kahvaltısıydı.öğlene doğru kadırgakoyu'na geçtik.fakat sanırım ramazan olduğu için ve havada kapalı olduğu için sadece oranın çalışanlarından başka hiç kimse yoktu etrafta.küçük bir...

7. H

Kastroda 2 Gün

Ynt: Kastroda 2 Gün herkeze iyi dilekleri için teşekkür ederim.bu arada altınolukta 3. kampımızın tadını çıkarıyoruz :)
  8. H

Kastroda 2 Gün

Ynt: Kastroda 2 Gün bir iki bekar arabası vardı ama efendi insanlardı etrafı rahatsız edici hareketleri hiç olmadı şansımıza
  9. H

Kastroda 2 Gün

Ynt: Kastroda 2 Gün resimlere devam

10. H

Kastroda 2 Gün

resimlerde gördükten sonra karavanla 2. gezimizi buraya yapmaya karar verdik..iyide yapmışız.gitmeden önce resimlerini yayınlayan ve yer hakkında bilgi veren herkeze teşşekkür ederim

11. H

Kısa bir Kastro kampı

Ynt: Kısa Bir Kastro Kampı teşşekkürler.burası çok güzel.tek sıkıntı karasinekler :) ama okadarda olsun.kuş sesleri karasineklerin negatif yönünü alıyor.dönüşte resimler gelecek
  12. H

Kısa bir Kastro kampı

Ynt: Kısa Bir Kastro Kampı çok teşekkürler.az sonra o tarafa yolculuk başlıyor Allahın izniyle

13. H

Kısa bir Kastro kampı

Ynt: Kısa Bir Kastro Kampı Evet sezonda ve hafta sonu gidilmemesi gereken bir yermiş.o zaman hemen bu hafta bizim hafta sonumuz yani tatil günümüz olan pazartesi ve salı gidip şansımızı deniyelim.fakat şu bilgiye ihtiyacım var.resimde gördüğüm nehir kenarı hangi kampingdir yazabilir misiniz lütfen
  14. H

Kısa bir Kastro kampı

Ynt: Kısa Bir Kastro Kampı Paylaşım ve güzel fotoğraflar için teşekkürler.yer gerçekten çok güzelmiş.gidilecek listesine aldım :)
  15. H

Karavanımızla İlk Gezimiz

Ynt: Karavanımızla İlk Gezimiz İyi dileklerinin için teşekkürler.

16. H

Karavanımızla İlk Gezimiz

karavanımızla ilk gezimiz.anlamlı oldu,çanakkale şehitliğine oldu
  17. H

Motokaravan İçin 3 Aday

Ynt: Motokaravan İçin 3 Aday Bana göre 1. ilan ağır basıyor.inşallah herşey Gönlünüze göre olur
  18. H

Karavanlandım Geldim

Ynt: Karavanlandım Geldim iyi dilekleriniz için teşekkürler.bir gün bir yerlerde görüşmek dileğiyle

19. H

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (karavan) merhabalar ismim hakan gündüz.43 yaşındayım istanbul maltepede ikamet ediyorum.yaklaşık iki yıldır gezenbilir üyesiyim ve karavan bölümünü okuyorum.biraz geç kalmış bir tanışma yazısı oldu ama kusura bakmayın.kısa bir süre önce aldığım karavanla alakalı mesaj...
  20. H

Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) cevap için teşekkürler.o zaman bu konu ile en kısa zamanda ilgilenmemiz lazım

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR