Arama sonuçlarınız

1. M

Çadır Seçimi

Ynt: Çadır Seçimi @capt_orkun ben vaude hogan ul kullanıyorum gayette memnunum sanırım hogan ul ile argon arasındaki fark boyutları dolayısıyla agırlıgı ve kullanılan çadır polleri argon da dac kullanmışlar.

2. M

Vaude Çadırlar Hakkında Yardım?

Ynt: Vaude Çadırlar Hakkında Yardım? Vaude hogan UL çadır hakkında tavsiye verirmisiniz? bazı outdoor ürün satan sitelerde 4 mevsim çadır olarak geçiyor fakat su sutunu degeri 3000mm sizce bu az degil mi?
  3. M

Çadır Seçimi

Ynt: Çadır Seçimi arkadaşlar öncelikle merhaba; paylaştıgınız bilgiler için hepnize teşekkür ederim.çadır konusunda gerek forum da yazılanları gerkse farklı kaynakları uzunca bir süredir okuyup araştırıyorum forumda husky agırlıklı tavsiyeleri okudum fakat ögrenci oldugumdan bütçem kısıtlı ve...

4. M

Hangi Çantayı Almalıyım?

Ynt: Hangi Çantayı Almalıyım? arkadaşlar merhaba. Karrimor marka çanta almayı düşünüyorum ve Karrimor Tryfan 60F gözüme kestirmiştim fakat bazı sitelerde modelinin bayanlar için üretildigi yazıyor acaba Karrimor Tryfan 60 ile arasındaki fark nedir?
  5. M

Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu Herkese merhaba.İstanbullum fakat yaklaşık 4 senedir üniversiteden dolayı Balıkesirde ikame ediyorum.Uzun süredir doğa sporlarına ilgim vadı.Bu yaz arkadaşlarımla amatörce yaptıgım trekking ve kamp sonrası doga sportarına olan ilgim tavan yaptı ve...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR