Arama sonuçlarınız

1. A

Panjur Izgara

Ynt: Panjur Izgara evet braz arstrdım buldum rusyada urun

2. A

Panjur Izgara

Ynt: Panjur Izgara ?
  3. A

Panjur Izgara

Ynt: Panjur Izgara ?

4. A

Panjur Izgara

slm arkadaslar bu urunu yaptıra bılıcemız yada satın alabılıcemz biyer varmı neden diger ulkelerde bu aksasuarlar cok bızım ulkemizde yok dusterımı cok sevıyorum fakat aksasuarda cok sıkıntı var
  5. A

Havalandırma

Ynt: Havalandırma subaro imprezalardakı gibi ufak bişey yapmayı dusunuyorum aslında ama bizim bu dacialrın kaporta aksamı biraz ince oldunu düşünyorum arkadasın dedi gibi kaputu bozma olayı olabılır yarın hava ıyı olursa sanayı sıtesınde bı aksasuarcıya gdıp ustune ole koyup bı denıcem baktım...

6. A

Havalandırma

Ynt: Havalandırma aynen ole hıc dusunmemıs dım kardesım bilgin için tesekkürler

7. A

Havalandırma

Ynt: Havalandırma slm usta kaputu kesmeye gerek yok aksasuarcılarda ciftaraflı bandla yapısanlları var ondan dusunuyorum bı goruslerınızı almak ıstedım
  8. A

Spoiler

Ynt: Spoiler tmm usta resımlerı eklıcem gercekten cok guzel ole dalgalanma felan yok
  9. A

Spoiler

Ynt: Spoiler aracıın resimleri tabi eklicem işcilik cok güzel bugun arka bagaj için nikelaj bi esik var o takıldı ve krom cam ctaları +krom kapı kolları en kısa surede eklicem resmleri

10. A

Spoiler

Ynt: Spoiler spoiler alındı vede takıldı 200e yer tuzla

11. A

Havalandırma

slm arkadaslar bizim araclara bole bısey yapsak nasıl gıder yorumlarınızı beklıyorum
  12. A

Duster Ön Cam Ve Kaput Spoyler

Ynt: Duster Ön Cam Ve Kaput Spoyler işallah güzel yaparda faydalanırız

13. A

Duster Ön Cam Ve Kaput Spoyler

Ynt: Duster Ön Cam Ve Kaput Spoyler bakın arkadaslar bi usta var ben bundan yapa bılırmısın dedim yaparım dedi begenmezsem almam dedim eger yaparsan sıtede ısteyenler var dedim ben begenır alırsam aracın resmını atarım 8 gün sonra dedi
  14. A

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi arkadaslar saolun tuzlada buldum bugun aldım kendılerı taktı 150 ye aldım
  15. A

Spoiler

Ynt: Spoiler ozmn yapcak b ısey yok mecbur alıcaz beklıcez

16. A

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi tesekkurler arkadsım fakat 7 iş gununde gonderıyo bunlar hazır lazım arac memlekete gıdecek oyuzden acele edyom
  17. A

Spoiler

Ynt: Spoiler ben buldum fakat 7 günde anca gelir diyolar hazırı yokmu bunun
  18. A

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi slm ööncelıkle cok guzel paylasımlarnz var elımden geldı kadar devamlı takıp etmeye calısıyorum benım bı sorum olucak buu duster ıcın spoıler lazım nerden temın ederım

19. A

Spoiler

öncelikle slm arkadslar ben yenımı duster aldım bana spoiler lazım ve bulamıyorum yardımcı olurmusunuz

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri