Arama sonuçlarınız

1. matekeli

İkinci Defa Karavan Alımına Dair Deneyimler

Merhaba Bi hortlamada izninizle ben yapayim. Behcet bey onceki mesajlariniza baktim goremedim, adore serisi dusunen biri icin hsn63 un sorusunu yinelemek ve dilegine katilmak isterim. Selamlar

2. matekeli

Mühendis Ve Mimar Çiftin Hayalindeki Camper Hakkında Görüşleriniz Lütfen...

Ornegin Video: https://youtu.be/BAZoPVeZ22s
  3. matekeli

youtube da practical motorhome adli kanali takip ediyorum buyuk bir hevesle. orda arkada oturma gruplu camper lari cok paylasiyorlar ordan aklima gelmisti sizin arayisiniz. Dediginiz gibi uk de cok yaygin galiba

4. matekeli

Selamlar Son durum noldu, Naptiniz merak ettim
  5. matekeli

Motokaravan Için Firma Tavsiyesi

Selamlar iyi bayramlar Ayni dusunceyle bende arastirmalara basladim. Bursada yasiyorum. Mumkun olursa ortaklasa bir arastirmayada girebiliriz. Viya nin isi standarta doktugunu soyleyenler var. imajla ilgili olumsuzluk okumamistim. Benim dusuncem yari entegreye de kayiyor ama ne derece mumkun...

6. matekeli

Bir Ayda Yunanistan, Adriyatik Ve Italya -temmuz 2015

tek kelimeyle harika bir gezi olmuş, emek harcayıp paylaştığınız için ayrıca teşekkürler. muhteşem fotograflar ve bilgilendirici notlarda cabası ;) bir ara bled gölüne giderken soluklanmak için karavanlar arası yolcu değişmi yapılmış galiba, yolculuk stresimi dedim kendi kendime :) merakla...

7. matekeli

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Super :D
  8. matekeli

Karavan Kiralama Şirketleri

Ynt: Karavan Kiralama Şirketleri Bursa Çekirge caddesi İntam'da "şentürkler rent a car" ın camında bir arkadaşım kiralık karavan ilanı görüp söylemişti ve bende aramıştım. Akabinde sahibinden de ilanını yayınlamış. Bursada da kiralık karavan olayı başlamış oldu :) henüz gidip göremedim ama...
  9. matekeli

Pino Karavan

Ynt: Pino Karavan sevgili shark35 in deneyimlerini bende merakla bekliyorum, ayrıca bu başlığı da gözden geçirmenizi tavsiye ederim, ben bir çok soruma yanıt bulmuştum http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=97307.0

10. matekeli

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-cekme-karavan-8-metre-ultra-lux-modern-karavan-179118926/detay bu ilan ne kadar gerçekçi, 8 metre olupta 740 kg altın olması aldatıcı değilmi, ilan sahibinin dikkatli olması gerekli...

11. matekeli

Profil Resmi Yüklerken Karşılaşılan Sorunlar

Ynt: Profil Resmi Yüklerken Karşılaşılan Sorunlar maalesef, bendede profil değişti diyor ama resmim yok, 138x140 ve 5,15 kb mesajda attım ama dönüş olmadı henüz :'( bu arada favorilerime eklediğim konuları görebilmek için bir yer yokmu?? dikkatsizliğime verin ama bulamadım...
  12. matekeli

Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak?

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? yelkenlilerde de aynı problem olduğu için tez-marin firmasının hazırladığı bir şöyle bir bilgilendirme mevcut, yararlı olabileceğini düşündüm: http://www.tez-mar.com/images/gunes_panelleri_hakkinda_bilmek_isteyecekleriniz.pdf

13. matekeli

Plexiglass Cam Yardım

Ynt: Plexiglass Cam Yardım kaynak demeyelimde ticaret anlamında yapıyormuşum gibi olmasın, ortak hobimize çözüm ortağı denilebilir, tabi elimden geliyorsa, dediğim gibi karavanla ilgili bunca üstad varken işin detayını benim bilmem gibi bir durum sözkonusu olamaz. bende şu karavan dünyasına bi...
  14. matekeli

Plexiglass Cam Yardım

Ynt: Plexiglass Cam Yardım eğer düz levhadan kesmekse olay tabiki yardım ederim ama karavan camı hakkında bir bilgim yok, neye dikkat etmek gerekir, contası kilidi ne kullanılır, anca tariflerle hobi olarak bana karavan yaşamı hakkında bilgi verilmesi karşılığında yapabilirim ;) örneğin...
  15. matekeli

Plexiglass Cam Yardım

Ynt: Plexiglass Cam Yardım Helali hos olsun tabiki, onemli olan isiniz olmusya gerisi hikaye Selamlar

16. matekeli

Plexiglass Cam Yardım

Ynt: Plexiglass Cam Yardım Burak bey merhaba, eğer bana farkındamısınız diye soruyorsanız şöyle cevaplayayım: otomotiv sektörü için thermoform ile plastik formlama işindeyim, haliyle işimin hammaddesi plastik ve türevleri, karavan camı olarak eğer pleksiglas denilen "PMMA" hammaddesi ise...
  17. matekeli

Plexiglass Cam Yardım

Ynt: Plexiglass Cam Yardım merhaba metrekaresi 30 dolar olunca zaten oldukça yüksek bir fiyat oluyor, açıkçası bende formlayıp cam haline geldikten sonra bu fiyat oluyor sanmıştım ???
  18. matekeli

Bursa Çevresindeki Hafta Sonu Kaçış Noktaları...

Ynt: Bursa Çevresindeki Hafta Sonu Kaçış Noktaları... merhaba, uzun süredir hareket görmemiş bu çok değerli konuyu yeni keşfettim, umarım zenginleşmeye devam eder de, benim gibi karavan sevdasına düşmüş ve üstelikte eşini kendisi kadar heveslendirmiş acemilerde nasiplenir ;D selamlar

19. matekeli

Kiralık 4 Kişilk Karavan İhtiyacı(03 Ekim - 08 Ekim 2014)

Ynt: Kiralık 4 Kişilk Karavan İhtiyacı(03 Ekim - 08 Ekim 2014) merhaba bende benzer tarihlerde düşünüyorumda, bir sonuca erişebildinizmi acaba? selamlar
  20. matekeli

İlk Defa Karavan Alımına Dair Deneyimler

Ynt: İlk Defa Karavan Alımına Dair Deneyimler Elektrik-elektronik'çi gözüyle bakınca işler daha bir kolaylaşıyor sanırım ;) (eski meslektaşız galiba) Esneme olayı sıkıntı yaratabilir gibi, Pinoyla bunu görüşmüş müydünüz? Benim araç C4 picasso, 1600 kg civarı, 240nm torklu, değiştirirsemde yine...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri