Arama sonuçlarınız

1. derinmai

Düz Dizel Motorların Rektifiyesi

Ynt: Düz Dizel Motorların Rektifiyesi peki motor yağ eksiltiyor mu? Eksiltiyorsa örneğin 1000 km' de ne kadar eklemek icap ediyor. Selamlar.

2. derinmai

Su Sondaj Hakında

Ynt: Su Sondaj Hakında Bahsettiğiniz bölgenin yeraltı su rezervlerini gösteren hidrojeolojik haritalar DSİ' nin elinde mutlaka vardır. Ayrıca bu bölgede yakınlarda su sondajları varsa sahiplerinden de bilgi alabilirsiniz. Bunun yanında ilçe/belde belediyesinden de yardım isteyebilirsiniz...
  3. derinmai

Buda Benim İlk Defender'im:))

Ynt: Buda Benim İlk Defender'im:)) Bir Defender daha sahibini buldu. Darısı olmayıp isteyenlerin başına. Trafikte arkasından kara dumanlar atan 300 tdi leri görünce kendi kendime ''acaba?'' diye soruyorum. Ama şoförüyle göz göze gelip selamlaşınca ''sende de virüs var'' cevabını alıyorum sanki...

4. derinmai

Defender 2,9 Ford Turbo Motor Hakkında Bilgi

Ynt: Defender 2,9 Ford Turbo Motor Hakkında Bilgi Mert bey, aracı yakından incelediniz mi peki? İlan hala güncel olduğuna göre sanırım almaktan vazgeçtiniz. Şayet böyleyse bizi nedenleriyle bilgilendirir misiniz? Selamlar.
  5. derinmai

Discovery Aracım Çalındı Lütfen Yardım

Ynt: Discovery Aracım Çalındı Lütfen Yardım Çok geçmiş ve gözünüz aydın olsun. Aracın nasıl çalındığını anlayabildiniz mi?

6. derinmai

Discovery Aracım Çalındı Lütfen Yardım

Ynt: Discovery Aracım Çalındı Lütfen Yardım Belki çözüme yönelik değil ama en azından benzer vakalarda sonuca hızlı gidilebilmesi için faydası olabilir. Özellikle kasko güvencesi bulunmayan araçlarda bir gps takip cihazı bulundurmak yararlı olacaktır. Çok geçmiş olsun.

7. derinmai

İlandaki Defender Hakkında Bir Sorum Olacak.

Ynt: İlandaki Defender Hakkında Bir Sorum Olacak. Hepimiz buraya öğrenmek için giriyoruz. Bazen öğrendiklerimiz bir başkasının işine yarayacak gibi olduğunda da seviniyoruz. Kafanızı karıştırmak gibi olmasın ama illaki orijinal olmak zorunda değil derseniz; sonradan koyulan BD30 (nissan)...
  8. derinmai

İlandaki Defender Hakkında Bir Sorum Olacak.

Ynt: İlandaki Defender Hakkında Bir Sorum Olacak. İlandaki araç için konuşmuyorum ama forumlarda 2.8L 135 HP International TGV motor denen motorun genel anlamda sahibini üzen bir motor tipi olduğunu okumuştum. Sanırım parçası pek bulunmayan ve arıza yaptımı tamiri pahalıya mal olan bir motor...
  9. derinmai

Yeni Kanunlar Ve Değişiklik Projeleri Hakkında

Ynt: Yeni Kanunlar Ve Değişiklik Projeleri Hakkında Bu işlerden hiç anlamayan, Defender'i olmayan bir Defender sempatizanı olarak ve üsdatların affına sığınarak bir ekleme yapmak isterim. Yukarıda 35.000 TL vereceğim demişsiniz. Kimsenin alışverişine mani olmak istemem. Umarım yapacağınız...

10. derinmai

Hayaller Gerçek Olunca...

Ynt: Hayaller Gerçek Olunca... Maliyetler konusunda dedikleriniz çok mantıklı hatta muhtemelen yukarı çıkacaktır. Daha motorlarında aktarma ve yürüyen aksamlarında ne gibi sürprizler var belli değil artık yeni sahipleri kim olursa bu sorunlarla onlar yüzleşecek. Ben Defenderi tanıma...

11. derinmai

Ynt: Hayaller Gerçek Olunca... Öyleyse oraya yürüyerek değil çekici vb ile gelmiş olmalılar. Fotoğraf çektiniz mi peki?
  12. derinmai

Ynt: Hayaller Gerçek Olunca... Araçlara baktınız mı acaba?

13. derinmai

Yeni Bir DEFENDER Doğmak istiyor. (Bu ara çok yeni birşey değil ama...)

Ynt: Yeni Bir Defender Doğmak İstiyor. (bu Ara Çok Yeni Birşey Değil Ama...) Yani "eskiyi yenileyene kadar yenisini al daha ekonomik olur" durumu.
  14. derinmai

Ynt: Yeni Bir Defender Doğmak İstiyor. (bu Ara Çok Yeni Birşey Değil Ama...) Öyleyse dedikleri kadar varmış; araca yapılacaklar hiç bitmiyor derken. Şu ana kadar izlediğim defender toplamalarda birşey dikkatimi çekti; aracı tamamen söktükten sonra hiç kimse (ben aksine rastlamadım) yeni ön...
  15. derinmai

Lr Defender Hakkında Danışma ..

Ynt: Lr Defender Hakkında Danışma .. Çok iyi ifade etmişsiniz bu durumu. Yaklaşık 6-7 aydır Defender' le ilgileniyorum(Land Rover demiyorum özellikle: defender:) Bu araçları toplayanlar ticari kaygılar dışında genel olarak evladiyelik olarak binmek için uğraşıyorlar anladığım kadarıyla. Çünkü...

16. derinmai

Ynt: Yeni Bir Defender Doğmak İstiyor. (bu Ara Çok Yeni Birşey Değil Ama...) Aracınızın restorasyon sürecini bir kez daha baştan izledim. İşin tamamlanmış olduğunu bilmeme rağmen başlarda fenalık geldi, sanki hiç bir araya gelemeyecekmiş gibi hissettim. Gerçekten 1 yıla yayılmış fazlasıyla...
  17. derinmai

Ynt: Lr Defender Hakkında Danışma .. Ben de aynı yeri aradım. 15.000 TL' ye veriyoruz dedi telefondaki arkadaş. Trafik tescil işlemleri 750 TL tutar dedi ayrıca. Araçlardan ikisi ellerindeymiş diğer ikisi de henüz istanbulda dedi. Yanlış hatırlamıyorsam 130'luk olanlardan da toplam 8 adet...
  18. derinmai

Ynt: Lr Defender Hakkında Danışma .. Merhaba, Mehmet bey Defender' e olan ilgisini özetlerken sanki kendi yazmış olduğum bir yazıyı okuyor gibi hissettim. Çünkü ben de tasarımı oldukça eski olmasına rağmen hala popülaritesini kaybetmeyen bu heybetli araca engelleyemediğim bir ilgi duyuyorum...

19. derinmai

Ynt: Yeni Bir Defender Doğmak İstiyor. (bu Ara Çok Yeni Birşey Değil Ama...) Şöyle birşey olmasın?
  20. derinmai

Ynt: Yeni Bir Defender Doğmak İstiyor. (bu Ara Çok Yeni Birşey Değil Ama...) Bu konu nedense kesintiye uğramış. Nihat bey aracınızın güncel halini paylaşır mısınız zira her yeni bilgi Defenderseverlere bir şeyler katıyor. Selamlar.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri