Arama sonuçlarınız

1. H

255/70/16 Cooper Discoverer At

Ynt: 255/70/16 Cooper Discoverer At forum arkadaslarina biraz ikramim olur guncel satış fiyatindan

2. H

Ynt: 255/70/16 Cooper Discoverer At Güncel
  3. H

95 Model Defender 2,5 Benzinli

Ynt: 95 Model Defender 2,5 Benzinli Teşekkürler 103 oldu.. Efsaneye doğru gidiyor bakalim nasip..

4. H

Ynt: 95 Model Defender 2,5 Benzinli Araca devamlı olarak iyileştirmeler yapılmakta olup yapılan masraf ve fiyatı dikkate almanızı rica ederim... Güncel gelişmeleri sitedeki ilandan takip edebilirsiniz.. 16bin izlenme 90 üstü favoriye duyrulur... Binek araçlarla takas yaparım...
  5. H

COOPER DISCOVERER ATR nasıl bir lastiktir!!!

Ynt: Cooper Dıscoverer Atr Nasıl Bir Lastiktir!!! 16 inc aracımdan çıkan lastikler ama farkı inanın bilmiyorum... 3 tanesinde ATr bi tanesi m+s hatta benimki.. Zamanında acil olduğu için böyle almıştım.. Sitede ilanı var bakmak isterseniz.

6. H

Acil satılık lastik toplamda 4 adet lastik.. Depoyu boşaltmak için satıyorum... Cooper Discoverer AT 3 tanesinde AT 1 tanesinde MS yazıyor ama desenleri aynı.. üretim ayı farklı Sadece bir tanesinde yama var oda tamir edildi hazır şu an... jantsız fiyat 725 tl dir.. Anlaşmalı kargo...

7. H

Denseı Melodi - Power Mike

Ynt: Denseı Melodi - Power Mike ürün satılmadıysa almak isterim
  8. H

Malum sitede zaten resimleri ve ilanı mevcut ama gezenbilirde de olsun gruptan birileri alsın istedik.. Özellikle eşe dosta gider derecesinde masraf ettiğim ve sıfıra yakın parça onarımı değişimi yapılan bi araç.. Son olarak 5200 tl ye kranktan pistona kadar komple değişmiş sıfırlanmış bir...
  9. H

Defender Orijinal Jant Ve Lastikleri Satıyorum Ayrıca 2 Adet Spor Koltuğu Satılık Takas Olabilr

Ynt: Defender Orijinal Jant Ve Lastikleri Satıyorum Ayrıca 2 Adet Spor Koltuğu Satılık Takas Olabilr son durum nedir acaba?

10. H

Ttı Tcb 881 Cb Telsiz 400 Kanal

Ynt: Ttı Tcb 881 Cb Telsiz 400 Kanal özelden yada burdan telefon alabilirmiyim?

11. H

Ttı Tcb 881 Cb Telsiz 400 Kanal

Ynt: Ttı Tcb 881 Cb Telsiz 400 Kanal Cihazı almak isterim nerdesiniz acaba?
  12. H

Honda Cbf 150 & Cbr250 Görüşleriniz

Ynt: Honda Cbf 150 & Cbr250 Görüşleriniz Mesut hocam ilginizden ve yardımınızdan dolayı teşekkür ederim. Cbr250r yerine cbf 150 mı diyorsunuz yani anladığım kadarıyla... Ama cbr250 r a da kötü demiyorsunuz. Artçı ya eziyet olmazsa bende cbr düşünüyorum..

13. H

Honda CBR 250r Grenaj Yapıştırmaları Sorunu

Ynt: Honda Cbr 250r Grenaj Yapıştırmaları Sorunu bu motoru 2 kişi kullanma fırsatınız oldumu? artçı kullanımla nasıl olur acaba? cbf 150 ile arasında kararsız kaldım..
  14. H

Honda Cbf 150 & Cbr250 Görüşleriniz

Yukarıda bahsi geçen 2 motor konsunda kararsızım... Kararsız kalmamdaki sebep artçı kullanıma uygun olup olmama.. Amacım uzun yolculuk olduğu için artçıyı arkada yolculuğu ızdırap haline getirmemek için hangi motoru almalıyım.. Gönlüm cbr dan yana ama sport olması işi biraz zorluyo.. Deneyim...
  15. H

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Merhabalar.. 32 yaşında İzmir/kemalpaşa dayım. Yakın bir zamanda honda cbf150 veya cbr 250 almayı düşünüyorum ama kararsızım bakalım sizin de yardımınızla bişiler yapıcaz artık. Tecrübeli arkadaşların yardımına ihtiyacaım var..

16. H

Niva Offroad Aracı Olurmu?

Ynt: Niva Offroad Aracı Olurmu? Merhabalar.. Niva hakkında bişeyler biliyordum doğrulamak için araştırma yaptım.. Kronik olarak karburator kapagi kis aylarinda cok nem yapar dolayisi ile atesleme saglikli olmaz ve araba calismaz. Icine biraz gress yagi surersen sorun cozulur. Lada Nivalarda...
  17. H

LAND ROVER DİSCOVERY 2.5TDI

Ynt: Land Rover Discovery 2.5tdı takip lazım :)
  18. H

Satılık - 1996 Model Land Rover Defenderler

Ynt: Satılık - 1996 Model Land Rover Defenderler malum satış siteleri üzerinden veya burdan fotoğraflı ilan olmadığı sürece çok zor..

19. H

İzmir Off-Road Grubu Tanışma Köşesi

Ynt: İzmir Off-road Grubu Tanışma Köşesi AD SOYAD : KEREM KARİP YAŞ : 32 MESLEK : MERMER TEKNİKERİ / SEVKİYAT SAHİP OLDUĞU ARAÇ : TOYOTA AVENSİS 2006 İLGİ ALANLARI : OFFROAD A MERAK SARDIM BU...
  20. H

Gezenbilir İzmir Grubu

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu selamlar kemalpaşa izmir de bulunmaktayım.. Mermer teknikeriyim ve bir firmada sevkiyat bölümünde çalışıyorum... Nasip olursa off road a başlamak üzereyim.. Burdaki ekiple tanışmak kaynaşmak isterim.. 0554 4336400

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,927
Kayıtlı Üye Sayımız
166,950
Kaydolan Son Üyemiz
blizzard22

Çevrimiçi üyeler

Geri