Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?
Facebook da duster offroad türkiye grubuna katılırsanız hem hoş sohbetimize dahil olursunuz hem de egzoz dahil duster hakkında her türlü bilgiye ulaşabilirsiniz.. :)
Süper olmuş.. kafama taktım, kpss den sonra ben de yapıcam bu uygulamadan.. ayrıca plakanın solundaki logoyu nerden temin edebilirim ?
bu egzozlar acayip hoşuma gitti.. acaba bu egzozları nerden bulabilirim vede fiyatları ne kadar ? ayrıca benim aracın egzoz ucunda zaten kafalık gibi metal başlık var.. acaba o çıkıyor mu yada üzerine bu egzozlar nasıl monte edilir ? bir de...
çok teşekkür ederim.. aslında evet, reflektörler farların etkisiyle parlıyor ama 6-7 metre sonra etkisi kayboluyor vede karanlıkta uzun mesafeden rahatlıkla ledler farkediliyor.. araçların arkasındaki 4 lü kırmızı ışık tipi hoşuma gittiği...
Cyclone BH-001 arka park sensörü montajı.. montajı tamamen kendim yaptım.. ekranlı yerine sadece sesli sensör tercih ettim.. arabanın önüne kadar kablo germek istemedim..
ve bu da arka ledler.. arka reflektörleri yerinden çıkardım ki tırnaklı olduğu için kolayca çıkıyor.. reflektörlerin içini açtım fakat dikkatli olmak gerekiyor.. en ufak bir zorlamada kırılabilir ve de tek reflektörün fiyatı 90 tl...
Ynt: Dacia Duster; Gündüz Farı Montaju Hakkında
Biricik Duster' ıma gündüz ledi taktırdım.. Servisten aldığım fiyat 350 tl gündüz ledi + 100 tl işçilikle 450 tl.. fakat ben aynı orjinal ledleri internetten 250 tl ye vede taktırma parası olarak 20 tl, toplamda 270 tl ye mal ettim.. zaten takması...
Biricik Duster' ıma gündüz ledi taktırdım.. Servisten aldığım fiyat 350 tl gündüz ledi + 100 tl işçilikle 450 tl.. fakat ben aynı orjinal ledleri internetten 250 tl ye vede taktırma parası olarak 20 tl, toplamda 270 tl ye mal ettim.. zaten...