Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhabalar
alkovenli karavanıma körük taktırmak istiyorum hem süspansiyon hemde konfor acisindan . Bunu taktırıp tecrübe etmiş arkadaşlar varsa fikirlerini soylıyebilirlermi , taktırmaya degermi artıları ne hangi marka iyidir vs.
teşekkürler
talat
Ynt: Ada Kamping; Cunda - Ayvalık
ben bu hafta sonu ada kampinge gitmek icin karavn fiyati aldim gunluk 250 tl deyince sok oldum hafta sonu fiyatlari boyleymis. Bunlari denetleyen bir kurum yokmu boyle istedigi gibi fiyat verebiliyorlarmi? Pekcok kisiden burunlarindan kil aldirmiyorlar diye...
Bursada karavan ic elektrik sisteminden anlayan bir arkadas varmi? Birkac aydinlatma ve inverter baglantisi yapmak istiyorum.
SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası
bu konu ile ilgili önceki tarihlerde yazışmalar olmuş ancak güncel tutmak amacıyla tekrar yazıyorum , bilindiği uzere motokaravanlarda trafik sigortaları cok yüksek bu konuda herhangi bir asama kaydedildimi, benim de su an trafik sigortası yaptırmam...
Bu pazar misi koyunde nilüfer belediyesi tarafından yapılan kamp karavan yerinin acilisi için misideydik, gerçekten cok buyuk olmasada cok modern ve beklentileri oldukça yüksek karşılayan bir yer olmuş, emeği gecen herkese ve belediyeye teşekkürler, ancak acilisla ilgili soyleceklerim var...
Ynt: Olympos Mocamp, Kaş
bu bayramda kas olyimpos da 5 gun konakladım motokaravan ve 4 yetiskin icin 75 tl odedim bana bu miktar cok geldi ancak bu saatten sonra baska yer aramamak icin kaldım, nitekim ömer bey ve ailesi oldukca cana yakındı tesisi begendim tek problem fiyat cok.
Ynt: Kış Uludag Planı
evet ulkeyi yonetenlerin ufku bu kadar malesef , sifir karavan almak isteyenden yuzde 136 vergi alip bu isi yokusa surmekle baslayan surecte bu tur yasaklar garip olmasa gerek.
ben yinede kar 1 mtr ye ulastiginda uludag cikip sansimi zorliycam bakalim nobetci assubayin...
bakacak tarafına giden yoldan bahsediyorsunuz ama orası kışın cok ihsız oluyor , bildigim kadarıyla orda kışın elektrık falan da alınamaz ama yazın cadır kuracak yer dahi bulmak zor , eylul itibari ile oradaki tek aktif yer kucuk bir cami kızılay kampının onundeki. Yazın...
cevaplar icin tesekkurler uludag da izin vermemelerine uzuldum cunku bursa da yasiyorum , abant ise zaten kesinlikle gitmeyi dusundugum bir yer , gorusmek uzere ssagolun
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)
herkese iyi dileklerinden dolayi tesekkur ederim , Bursa dan yolu gecen herkesi yeni yapılan misi deki kampta bekleriz. Onceden haberim olursa tanismak icin mutlaka gelirim. Gorusmek uzere...
herkese merhaba,
kışın hem kaymak hemde kar keyfi yapmak icin uludaga motokaravanla cıkmak istiyorum , oteller bölgesine yakın elektrik alabilinecek bir yer tavsiyesi olan varmı , gecelemek icin neresi uygun olur, simdiden tesekkurler
Ynt: Portatif Klimayı Karavanda Kullanma
9000 btu luk portatif klima 76x36x33 boyutlarında motorkaravanın ana yatak odası altındaki depoya konup buradan iceriye havalandirma kanalı acarak bir sistem yapılabilirmi boylece iceride kullanılması durumunda ker kaplama sorunuda cozulmus olur.Bu...