Arama sonuçlarınız

1. talataytun

12 Voltluk Akü ile -5 Derece Klima

Ben 220 ile calisan ama cok az yer kaplayan bir klima ariyorum noria diye bir klima var yurt disinda ama burda yok

2. talataytun

12 Voltluk Akü ile -5 Derece Klima

merhaba bu kkonuda bir gelisme varmı hazırda urun varmı fiyatı ne kadar alkovenli karavanım icin dusunuyorum
  3. talataytun

Motokaravanda Körük

merhabalar alkovenli karavanıma körük taktırmak istiyorum hem süspansiyon hemde konfor acisindan . Bunu taktırıp tecrübe etmiş arkadaşlar varsa fikirlerini soylıyebilirlermi , taktırmaya degermi artıları ne hangi marka iyidir vs. teşekkürler talat

4. talataytun

Datça Hayıt Ve Palamut Bukunde Kamp Yeri Bilen

Ynt: Datça Hayıt Ve Palamut Bukunde Kamp Yeri Bilen biraz gec oldu ama yanit veren tum arkadaslara tesekkurler cok faydasi oldu
  5. talataytun

Ada Kamping; Cunda - Ayvalık

Ynt: Ada Kamping; Cunda - Ayvalık ben bu hafta sonu ada kampinge gitmek icin karavn fiyati aldim gunluk 250 tl deyince sok oldum hafta sonu fiyatlari boyleymis. Bunlari denetleyen bir kurum yokmu boyle istedigi gibi fiyat verebiliyorlarmi? Pekcok kisiden burunlarindan kil aldirmiyorlar diye...

6. talataytun

Datça Hayıt Ve Palamut Bukunde Kamp Yeri Bilen

datca palamut buku veya hayıt bukunde karavanla kalabilecegimiz bir kamping yada izin veren motel pansiyon varmı ?

7. talataytun

Karavan elektrik

Bursada karavan ic elektrik sisteminden anlayan bir arkadas varmi? Birkac aydinlatma ve inverter baglantisi yapmak istiyorum. SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. talataytun

Yakin zaman toplu organizasyon

Bahar geldi herhangi bir toplu karavan organizasyonu varmi yakinlarda? SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. talataytun

Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası bu konu ile ilgili önceki tarihlerde yazışmalar olmuş ancak güncel tutmak amacıyla tekrar yazıyorum , bilindiği uzere motokaravanlarda trafik sigortaları cok yüksek bu konuda herhangi bir asama kaydedildimi, benim de su an trafik sigortası yaptırmam...

10. talataytun

Kamp Tavsiyesi(italya Fransa İspanya)

Ynt: Kamp Tavsiyesi(italya Fransa İspanya) bu dosya size faydalı olacaktır ancak Avusturya ve isvicredeki en iyi kamplar var.

11. talataytun

Bursa Mısı Kamp Karavan Yeri Acılısı

Bu pazar misi koyunde nilüfer belediyesi tarafından yapılan kamp karavan yerinin acilisi için misideydik, gerçekten cok buyuk olmasada cok modern ve beklentileri oldukça yüksek karşılayan bir yer olmuş, emeği gecen herkese ve belediyeye teşekkürler, ancak acilisla ilgili soyleceklerim var...
  12. talataytun

Olympos Mocamp, Kaş

Ynt: Olympos Mocamp, Kaş bu bayramda kas olyimpos da 5 gun konakladım motokaravan ve 4 yetiskin icin 75 tl odedim bana bu miktar cok geldi ancak bu saatten sonra baska yer aramamak icin kaldım, nitekim ömer bey ve ailesi oldukca cana yakındı tesisi begendim tek problem fiyat cok.

13. talataytun

Kış Uludag Planı

Ynt: Kış Uludag Planı evet ulkeyi yonetenlerin ufku bu kadar malesef , sifir karavan almak isteyenden yuzde 136 vergi alip bu isi yokusa surmekle baslayan surecte bu tur yasaklar garip olmasa gerek. ben yinede kar 1 mtr ye ulastiginda uludag cikip sansimi zorliycam bakalim nobetci assubayin...
  14. talataytun

Kış Uludag Planı

Ynt: Kış Uludag Planı bakacak tarafına giden yoldan bahsediyorsunuz ama orası kışın cok ihsız oluyor , bildigim kadarıyla orda kışın elektrık falan da alınamaz ama yazın cadır kuracak yer dahi bulmak zor , eylul itibari ile oradaki tek aktif yer kucuk bir cami kızılay kampının onundeki. Yazın...
  15. talataytun

Kış Uludag Planı

Ynt: Kış Uludag Planı salih bey iyi haber ancak bahsettiginiz yer otobuslerin park ettigi meydan mi cami falan hani ?

16. talataytun

Kış Uludag Planı

Ynt: Kış Uludag Planı cevaplar icin tesekkurler uludag da izin vermemelerine uzuldum cunku bursa da yasiyorum , abant ise zaten kesinlikle gitmeyi dusundugum bir yer , gorusmek uzere ssagolun
  17. talataytun

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) herkese iyi dileklerinden dolayi tesekkur ederim , Bursa dan yolu gecen herkesi yeni yapılan misi deki kampta bekleriz. Onceden haberim olursa tanismak icin mutlaka gelirim. Gorusmek uzere...
  18. talataytun

Kış Uludag Planı

herkese merhaba, kışın hem kaymak hemde kar keyfi yapmak icin uludaga motokaravanla cıkmak istiyorum , oteller bölgesine yakın elektrik alabilinecek bir yer tavsiyesi olan varmı , gecelemek icin neresi uygun olur, simdiden tesekkurler

19. talataytun

Portatif Klimayı Karavanda Kullanma

Ynt: Portatif Klimayı Karavanda Kullanma 9000 btu luk portatif klima 76x36x33 boyutlarında motorkaravanın ana yatak odası altındaki depoya konup buradan iceriye havalandirma kanalı acarak bir sistem yapılabilirmi boylece iceride kullanılması durumunda ker kaplama sorunuda cozulmus olur.Bu...
  20. talataytun

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) tesekkurler , toplu olarak geziler duzenleniyormu bana biraz bilgi verirmisiniz?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.