Arama sonuçlarınız

1. T

İgo Primo İçin Çeşitli Avrupa Ülke Haritaları

Bana da Yunanistan lazim mumkun mu?

2. T

Kendi Karavanını Yapanlar 17m3 Ducato

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar 17m3 Ducato Ne oldu yarim mi kaldi proje? İlgiyle bekliyordum.
  3. T

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) carpediem69 , TA2RX , airboat hosbulduk. Kismet olup da araci bulup baslarsam, kendim yapmak istiyorum. O asamada degerli fikirlerinizi dinleyecegim. TA2RX, ahlaksiz asagiik karavancilardan olmayi tabiiki istemem ama benim hayalim uzun suren Avrupa turlari...

4. T

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Merhaba, Benim adim Aykut. Simdiye kadar Istanbul'luydum fakat Haziran'dan beri Marmaris'li oldum. 2007 ve uzeri yeni kasa bir Ducato, Boxer veya Jumper alarak yavas yavas (2014 Haziran'a kadar) hem kaliteli hem de konforlu bir motokaravan yapmayi dusunuyorum...
  5. T

Kendi Karavanını Kendi Yapanlar; (aslında Yapmaya Niyetlenenler :)) Ducato 15m3

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar; (aslında Yapmaya Niyetlenenler :)) Ducato 15m3 Ben de 2 aydir boyle bir arac bakiyorum ama sizinki kadar az kilometrelisine rastlamadim. Mahsuru yoksa nekadara aldiginizi soyler misiniz?

6. T

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Ben Aykut. Istanbul'luyum. Fena halde bir PSA alip motokaravan yapma hayali icindeyim. Umarim edinecegim bilgilerle bunu basarabilirim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,832
Kayıtlı Üye Sayımız
166,936
Kaydolan Son Üyemiz
TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri