Arama sonuçlarınız

1. B

Duster Led Stop

Selamlar , Nereden hangi mağazadan temin edilir , Fiyat vs. hk. bilgi verebilir misiniz ?

2. B

Freelander Td4 Lastik Seçimi 215/80 15

Henüz ciddi kar yağmur yağmadı buralara , yağsın aldığım lastik hakkında detaylı yazacağım. LAstik yeni Petlas'ın A/T sini aldım taktım. Diğer markalar arasında %50 daha ucuz ... fark ne kadar bakalım...
  3. B

Ölçü cetvelinde karşılaştırmak lazım.... M/T lastikler genel olarak normal yol lastiklerine göre daha fazla ses yapar , %70 yol dışı kullanımı için tasarlandığını unutmayalım. normal yolda yağmurlu havada çok çok dikkatli olalım.

4. B

Ama 17 inç janttaki sportiflik biraz kaybolmuştur diye düşünüyorum... sonuçta spor olsun agresif olsun diye büyük jant koyuyorlar... ama kış için çok daha iyi , malum havalar soğuk , yerler ıslak ve su birikintileri. İnsan her zaman çukurları göremiyor.
  5. B

Herkese merhaba , şöyle bir baktımda lastik seçimi hakkında pek bilgi yok. Yerli ve yabancı sitelere girip bakarak bir seçim yaptım ve aldım. Buradan da paylaşmak istedim. Sorusu olan varsa dilim döndüğü kadar yardımcı olmak isterim. Saygılar.

6. B

Zj Için Ön Koruma Demiri Arıyorum...

işlemeye gerek yok , benim aracımda var ve TÜV den geçti Sanırım çok büyük olanlar ya da orjinal olmayan ürünler ve malzemeler için geçerli...

7. B

Zj Için Ön Koruma Demiri Arıyorum...

Merhabalar bende var , satabilirim saygılar
  8. B

Yardıma Ihtiyacım Var 5.2

13.00 dan aşağı olmaması lazım , çalışırken 14 de yaklaşması lazım.
  9. B

Yardıma Ihtiyacım Var 5.2

sadece tps olmayabilir , fişini çekince devre dışı kaldığı için çalışıyor da olabilir. Aküyü kontrol ettiniz mi ? Belli bir voltajın altında kalınca da TPS yeterli akımı alamıyor ve de stop ettiriyor aracı , Geçmiş dönemde başıma geldi aynısı , akü değişince sıkıntı kalmamıştı.

10. B

1996-98 Model Temiz Cherokee Zj 5.2 Araniyor..

Merhabalar , Benim aracım var satılık , eğer ciddi alıcı olarak düşünürseniz görüşebiliriz. sahibinden ilan no : 307967713 teşekkürler Sevgiler

11. B

Flowmaster Super 44

Ynt: Flowmaster Super 44 zj kasa 97 model aracıma bende süper 44 uyguladım. Başta direk takmıştım cat olmadan, çalışırken bile hele de kapalı otoparkta iseniz inanılmaz bir ses eşliğinde gürül gürül marş alıyordu. Sonra Muayene zamanı gelince Magnaflow cat getirtim ABD den taktım ...
  12. B

93-95 Grand Cherokee ZJ'lerde Işıl Işıl Bir Gösterge Tablosu

Ynt: 93-95 Grand Cherokee Zj'lerde Işıl Işıl Bir Gösterge Tablosu peki iç aydınlatmalar(tavan -okuma lambaları) ile ilgili geliştirme yapan var mı ?

13. B

Flowmaster Super 44

Ynt: Flowmaster Super 44 magnaflow kat. ile birazcık sesi dizginleyebiliyorsunuz , sorun kalmıyor. Muayeneden de sorunsuz geçiyor üstelin ;)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri