Arama sonuçlarınız

1. F

2013 Ford Ranger Lastik Ebadı

Ynt: 2013 Ford Ranger Lastik Ebadı Bilgilendirmeleriniz ve deneyimleriniz için teşekkür ederim o zaman aldığım, forumda paylaşmak üzre kazasız belasız sürüşler .. İyi günler

2. F

Ynt: 2013 Ford Ranger Lastik Ebadı Aa pardon ben xlt 4x4 var hatırlıyordum, yorumunuz üzerine girip tekrar baktım..özür diliyorum.. 4x2 modeli varmış peki xl ile xlt modeli arasında farklar var xl biraz daha boş gibi duruyor donanım açışından .. Niye böyle yapmışlar ki.. çok üzüldüm şimdi 4x4...
  3. F

Ynt: 2013 Ford Ranger Lastik Ebadı Öncelikle yardımlarınız ve bilgilendirmeleriniz için teşekkür ederim zaten en başından beri 4x4 modeli gözümde.. :) dediğiniz gibi yakıta çok bakmıyorum ama 2.2 ile 3.2 nin vergisi aynı değil bu yüzden aslen aklımda olan wildtrack modelini almıyorum...

4. F

Merhabalar abilerim, kardeşlerim öncelikle 2013 yada 2014 model en fazla 1 sene içinde Ranger xlt 2.2 lt modelini almayı planlayıp.. hafif hobi offroad tarzından yapmak istiyorum.. aslında gönlüm 3.2 wildtrack modelinde ama malum yakıt ve en önemlisi vergileri .. :) her neyse konuda da...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,970
Kayıtlı Üye Sayımız
166,959
Kaydolan Son Üyemiz
seckincelem

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR