Arama sonuçlarınız

1. M

kardeşim selamlar. d21 toplama maceranı keyifle okudum. ben de d21 toplamak istiyorum. bir kaç...

kardeşim selamlar. d21 toplama maceranı keyifle okudum. ben de d21 toplamak istiyorum. bir kaç sorum olacaktı sana. yardımcı olursan sevinirim.

2. M

Ln65 Mi Ln106 Mı?

Selamlar. Adım alper, istanbulda yaşıyorum. bu siteye üyeliğim epeydir bulunuyor lakin offroad olaylarından 2-3 senedir uzak kaldığım için pek bir paylaşımda bulunamadım. offroad merakı bundan 4-5 sene önce land rover series 3 alması ile başlamıştı. o araçla yaklaşık 1-2 sene arazide vakit...
  3. M

Chevrolet Nova'dan, Chevrolet El Camino Yapmak

Ynt: Chevrolet Nova'dan, Chevrolet El Camino Yapmak peki nasıl oluyor. nasıl bir yol izlemem gerekiyor. yani değişikliği ben yaptıktan sonra direkt tüv 'e mi gidiyorum yoksa makine mühendisleri odasına proje mi onaylatmam lazım. eğer proje onayı var ise bunun proje çizimini kime ne koşullarda...

4. M

Ynt: Chevrolet Nova'dan, Chevrolet El Camino Yapmak evet şase yekpare değilse mecbur şasede de düzeltme gerekecek. nova'nın iki parça olduğu hiç aklıma gelmemişti. açıkçası şimdi biraz soğudum:) çünkü iş yükü neredeyse 2 katına çıkar bu durumda. en güzeli orjinalini inatla bulup toplamak ki...
  5. M

Ynt: Chevrolet Nova'dan, Chevrolet El Camino Yapmak cevap alamadım hala. ruhsat durumları ile alakalı prosedürleri bilen abilerimiz yok mu?

6. M

Selamlar. Aklımda bir proje var ama ne gibi hukuki sorunlarla karşılaşırım bir türlü sağlıklı bilgiye ulaşamadım. Yapmak istediğim şey şu; chevrolet nova'dan chevrolet el camino yapmak. Teknik anlamda yapılacak şey hemen hemen sadece kaporta ve döşeme üzerinde değişikliği gerektirdiği için çok...

7. M

85 Model Toyota Hilux

Ynt: 85 Model Toyota Hilux teşekkürler. bi bakayım.
  8. M

85 Model Toyota Hilux

Öncelikle merhabalar. İsmim Alper, istanbulda ikamet ediyorum. Offroad macerasına arkadaşımın 74 model land rover series III almasıyla başladık. Yaklaşık 1 senelik tecrübemiz var. Şimdi series 3'ün yanına 2. bir araç almayı düşünüyoruz. Bir süredir buradaki yorumları takip ediyorum. İlk önce...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri