Arama sonuçlarınız

1. haldun31

vida boyu

merhaba gezenbilir ailesi ,amarok kasa yan duvarlarına birşey bağlamak istiyorum.kaçlık vida en uygundur.delip öbür taraftan çıkmadan bağlamam lazım gelen aparatlar var.üstadlar cevap verirse çok mutlu olurum.

2. haldun31

Likya Yolu Için Malzeme

batonu antisok özellikli olanından alın inceledim.başarılı bir baton ve sanırım aralarında 20 tl gibi fark var.ayakkabıyı giymeden almayın.mutfak ürünleride outdoor ürünleri satan istanbulda çok güzel yerler var.av malzemecilerinden çok outdoor mağazalarına gidin derim.saygılar
  3. haldun31

Çadır Fiyatları

hocam döviz artışına bağlı.bence artık düşmez sanmıyorum

4. haldun31

Tek Başına Kampın Dayanılmaz Hafifliği :)

o çakal sesi hocam. :)
  5. haldun31

çubuklu göl fotoları

6. haldun31

Hocam tam karsıdaki yeldeğirmeninin altında kaldım bende :) akşama bende eski fotolardan koyayım.tşk ederim.bu arada geyik sesi duyabilirsiz akşama dogru.tabi avlamadılarsa

7. haldun31

Havaalani Ekipman Gecisi Acil Yardim

Bu arada bende cumartesi günü ikinci parkuru yürüycem.kaş finike arası .birincide yani fethiye kaş arası balta falan gereksiz agırlık yapmayın derim
  8. haldun31

Havaalani Ekipman Gecisi Acil Yardim

Uçagın içine değil bagaja verin .hiç sıkıntı olmaz merak etmeyin
  9. haldun31

Likya Yolu (2015) Tek Başına Kampın Dayanılmaz Hafifliği :)

evet sanırım bir mani çıkmazsa 12 eylül gibi kaş finike arasındaki parkuru yürümeye çıkacağım.önerisi olan varsa zevkle dinlemeye hazırım.ilk etapta siteden çok faydalandım sanırım ikinci etabta aynı olacak saygılarımla

10. haldun31

sanırım diğer fotolar silinmiş.zaman içinde tekrar yükleyeyim bari :(

11. haldun31

uzun süredir fotoğraf paylaşmamışım konu öksüz kalmasın :)
  12. haldun31

Ynt: Tek Başına Kampın Dayanılmaz Hafifliği :) zeki bey neden olmasın.az bir çaba ve çok arzu herşeyi halleder :)

13. haldun31

Likya Yolu (2015) Tek Başına Kampın Dayanılmaz Hafifliği :)

Ynt: Likya Yolu (2015) Tek Başına Kampın Dayanılmaz Hafifliği :)
  14. haldun31

Yurtdışı Trekking Rotalar,deneyimler,tavsiyeler

Ynt: Yurtdışı Trekking Rotalar,deneyimler,tavsiyeler sayın mete bey öncelikle doğa severler için göstermiş olduğunuz çabalar için size minnetlerimi sunmak isterim.emin olun blog dahil paylaşımlarınız ilgiyle izleyen çok arkadaşımız var.lütfen yol gösterme misyonunuzu azaltmayın.ülkedaki bu...
  15. haldun31

Ynt: Tek Başına Kampın Dayanılmaz Hafifliği :) teşekkür ederim hocam.ben artık bu konuda daha yükseklere çıkarak (yani yaylamsı alanları kastediyorum) bu sorunu azda olsun çözdüm.bir foto daha koyayım.bu hafta ön keşif yaptım ve çok hoşuma gitti.bir kaç kamp yeri daha oldu bana :)

16. haldun31

Ynt: Tek Başına Kampın Dayanılmaz Hafifliği :) teşekkür ederim .keyif alınmayacak gibi değil.tek sıkıntı piknik adı altında yüksek gürültüyle eğlenen insanların doğaya doğru akın etmesi.kafa dinlemek için biraz daha arayış içine girdim artık
  17. haldun31

Ynt: Tek Başına Kampın Dayanılmaz Hafifliği :) yeni kamp alanım :D fotolar ekliyeceğim.
  18. haldun31

15 Mayıs Köpeğimle Likya Yolu

Ynt: 15 Mayıs Köpeğimle Likya Yolu hocam galata otelde serkan beyi bulun ve mutlaka tanışın.kabak koyunda iki yoldan iniş var .işaretli yol bitince sola dönüp aşagı indiğinizde yeni çadır alanı yapan gençler gördüm.manzarada havada süper.mammasta kalmayın biraz kalitesiz(yeme içme kötü) belde...

19. haldun31

Ynt: 15 Mayıs Köpeğimle Likya Yolu http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=109267.0 buda benim gezi :)
  20. haldun31

Ynt: 15 Mayıs Köpeğimle Likya Yolu .

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz