Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba gezenbilir ailesi ,amarok kasa yan duvarlarına birşey bağlamak istiyorum.kaçlık vida en uygundur.delip öbür taraftan çıkmadan bağlamam lazım gelen aparatlar var.üstadlar cevap verirse çok mutlu olurum.
batonu antisok özellikli olanından alın inceledim.başarılı bir baton ve sanırım aralarında 20 tl gibi fark var.ayakkabıyı giymeden almayın.mutfak ürünleride outdoor ürünleri satan istanbulda çok güzel yerler var.av malzemecilerinden çok outdoor mağazalarına gidin derim.saygılar
Hocam tam karsıdaki yeldeğirmeninin altında kaldım bende :) akşama bende eski fotolardan koyayım.tşk ederim.bu arada geyik sesi duyabilirsiz akşama dogru.tabi avlamadılarsa
evet sanırım bir mani çıkmazsa 12 eylül gibi kaş finike arasındaki parkuru yürümeye çıkacağım.önerisi olan varsa zevkle dinlemeye hazırım.ilk etapta siteden çok faydalandım sanırım ikinci etabta aynı olacak saygılarımla
Ynt: Yurtdışı Trekking Rotalar,deneyimler,tavsiyeler
sayın mete bey öncelikle doğa severler için göstermiş olduğunuz çabalar için size minnetlerimi sunmak isterim.emin olun blog dahil paylaşımlarınız ilgiyle izleyen çok arkadaşımız var.lütfen yol gösterme misyonunuzu azaltmayın.ülkedaki bu...
Ynt: Tek Başına Kampın Dayanılmaz Hafifliği :)
teşekkür ederim hocam.ben artık bu konuda daha yükseklere çıkarak (yani yaylamsı alanları kastediyorum) bu sorunu azda olsun çözdüm.bir foto daha koyayım.bu hafta ön keşif yaptım ve çok hoşuma gitti.bir kaç kamp yeri daha oldu bana :)
Ynt: Tek Başına Kampın Dayanılmaz Hafifliği :)
teşekkür ederim .keyif alınmayacak gibi değil.tek sıkıntı piknik adı altında yüksek gürültüyle eğlenen insanların doğaya doğru akın etmesi.kafa dinlemek için biraz daha arayış içine girdim artık
Ynt: 15 Mayıs Köpeğimle Likya Yolu
hocam galata otelde serkan beyi bulun ve mutlaka tanışın.kabak koyunda iki yoldan iniş var .işaretli yol bitince sola dönüp aşagı indiğinizde yeni çadır alanı yapan gençler gördüm.manzarada havada süper.mammasta kalmayın biraz kalitesiz(yeme içme kötü) belde...