Arama sonuçlarınız

1. A

Uyurgezer

Gaz dağıtım vanalari vardır mutfak cekmecesinde olabilir vanası açık olduğundan emin olunuz. SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. A

Uyurgezer

Gaz ile çalışmaya başladığında egsoz çıkışından ısıyı hissedebilirsiniz. SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. A

Uyurgezer

Hayırlısı olsun iyi günlerde kullanın karavaninizi. Normalde lpg modunda bir skala oluyor kirmizidan yeşile dönen ve yanma gerçekleştiğinde yeşil olarak görüyorsunuz fakat sizin cihazda bunu göremedim. İlk ateşleme yi kulaginizla belki hissedebilirsiniz.Dolabin arkasında iki adet hava kapağı...

4. A

O Araç Bu Karavanı Çeker Mi? Sorusuna Yanıt :)

Merhaba arkadaşlar bence en önemli konulardan biri de çeki aracının çekiş sistemidir.Arkadan çekişli araçlar seçilmelidir.Benim karavanim 1800kg ilk aracım Ford CMAX idi 1.6 Tdci 1750 devirde 240 tork uretiyordu araç önden çekişli olduğu için dik rampalarda ve bozuk zeminlerde çok patenaj sorunu...
  5. A

2001 Disco 4.0 V8 Yazılım Uygulaması

Evet haklısınız.Bende yakın zamanda almayi düşünüyorum. Sonuçları sizinle paylaşırım.Tesekkurler SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. A

Tecrübelerinizi benimle paylaştığınız için teşekkür ederim. Ben İzmir de yaşıyorum .racechip üzerinde yoğunlaştim ürünü kendim takabilirim diye düşünüyorum. Klima elektrik teknikeriyim. Belki yurtdışından getirebilirim.sanirim 3 model var racechip de siz hangisini kullanıyorsunuz. SM-N910C...

7. A

Aracım 2010 model Diesel otomatik 4x4 ssangyong kyron jeep. 141 HP 310tork 2700ddak. 90000km de.benim çekme karavanim var 1800kg ve çeki aracı olarak kullanıyorum. Bu sebeple ihtiyaç duydum SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. A

Merhaba benim ssangyong kyron 4x4 aracım var va racechip uygulaması düşünüyorum. Siz nekadar süredir bu chipset ı kullanıyorsunuz. Benim amacım tork u yükseltmek .Kafam biraz karıştı. Bu ürünü tavsiye edermisiniz. Teşekkürler SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,868
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri