Arama sonuçlarınız

1. arafajans

Hobi Karavan

Hobi Karavan

2. arafajans

Hobi Çekme Karavan

İlgilenen büyüğüm, küçüğüm, ustadım herbirinize teşekkür ederim. Bu arada bu yaptığı karavanımı emeğimi sattım. Çünkü ikinciye başladım, ama ikinciyi yapmak daha zor geldi bana hep ikilemeye düşüyorum şöylemi yapsam boylemi yapsam gibi :)
  3. arafajans

Hobi Çekme Karavan

Yusuf Bey Merhaba. Evet İçerisindeki gösterge cubların göstergesi :) su deposunun göstergesi için cup digital benzin gostergesi kullanmak amacı ile koymuştum. Vites göstergelerinede uzaktan bağlaya bilecegim 4 adet olta baglamayı düşünüyordum. arkaya koyduğum su deposu (131 şahin benzin deposu)...

4. arafajans

Hobi Çekme Karavan

5. arafajans

Hobi Çekme Karavan

6. arafajans

Hobi Çekme Karavan

7. arafajans

Hobi Çekme Karavan

Ve son bitmiş halleri :)
  8. arafajans

Hobi Çekme Karavan

9. arafajans

Hobi Çekme Karavan

10. arafajans

Hobi Çekme Karavan

11. arafajans

Hobi Çekme Karavan

Arkadaşlar Resimler Karışıktır.
  12. arafajans

Hobi Çekme Karavan

13. arafajans

Hobi Çekme Karavan

14. arafajans

Hobi Çekme Karavan

Teşekkürler gecensene yapmıştım ve sattım. Derler ya ilk yaptıgını satacaksın diye Allah izin verirse yenisine başlamak üzereyim ama terüttüt cok buyukmu olur, küçükmü yapsam :)
  15. arafajans

Hobi Çekme Karavan

Herkeze Selam buda benim hobim işte :) Çeşme borularından başlıyordum ki tam orada herşey değişti.

16. arafajans

teşekkürler yusuf bey ben ben marullama yaparmı diye düşünmüştüm yeni bir karavana başlayacagım...

teşekkürler yusuf bey ben ben marullama yaparmı diye düşünmüştüm yeni bir karavana başlayacagım. onun için proje detay toplamaya calışıyorum.
  17. arafajans

Yusuf Bey merhaba ismim Yunus calışmalarınızı inceledim ve sonuna okadar bir kitap gibi akcı...

Yusuf Bey merhaba ismim Yunus calışmalarınızı inceledim ve sonuna okadar bir kitap gibi akcı geldi ve cabuk bitti :) Sizden bir kaç malzeme konusunda detay alabilirmiyim? Mesela koşeleri çevirdiğiniz cıta nasıl birşey acaba. şimdiden teşekkürler.
  18. arafajans

Teardrop trailer (YUMU)

19. arafajans

Çeki Demiri Ruhsata İşli Ama Arabayı Aldığımda Yok

Ynt: Çeki Demiri Ruhsata İşli Ama Arabayı Aldığımda Yok cevabınız için teşekkür ederim. araçım muayene sırasında felan hiç bi şekilde bakılmadı sorulmadı çeki demirin nerede diye ama ruhsatta remork takabilir işaretli o yüzden cok para vermek istemedim çeki demirinee durdurduklarında ceki...
  20. arafajans

Çeki Demiri Ruhsata İşli Ama Arabayı Aldığımda Yok

çeki demiri ruhsata işli ama arabayı aldığımda çeki demiri takılı degil yok yani ne yapmalıyım. yeni karavan yaptım herhangi bir çeki demiri takabilir miyim (kendi yaptığım.) acil cevap lütfen.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri