Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlgilenen büyüğüm, küçüğüm, ustadım herbirinize teşekkür ederim.
Bu arada bu yaptığı karavanımı emeğimi sattım. Çünkü ikinciye başladım,
ama ikinciyi yapmak daha zor geldi bana hep ikilemeye düşüyorum şöylemi yapsam boylemi yapsam gibi :)
Yusuf Bey Merhaba.
Evet İçerisindeki gösterge cubların göstergesi :) su deposunun göstergesi için cup digital benzin gostergesi kullanmak amacı ile koymuştum. Vites göstergelerinede uzaktan bağlaya bilecegim 4 adet olta baglamayı düşünüyordum.
arkaya koyduğum su deposu (131 şahin benzin deposu)...
Teşekkürler gecensene yapmıştım ve sattım. Derler ya ilk yaptıgını satacaksın diye Allah izin verirse yenisine başlamak üzereyim ama terüttüt cok buyukmu olur, küçükmü yapsam :)
Yusuf Bey merhaba ismim Yunus calışmalarınızı inceledim ve sonuna okadar bir kitap gibi akcı geldi ve cabuk bitti :)
Sizden bir kaç malzeme konusunda detay alabilirmiyim? Mesela koşeleri çevirdiğiniz cıta nasıl birşey acaba. şimdiden teşekkürler.
Ynt: Çeki Demiri Ruhsata İşli Ama Arabayı Aldığımda Yok
cevabınız için teşekkür ederim.
araçım muayene sırasında felan hiç bi şekilde bakılmadı sorulmadı çeki demirin nerede diye ama ruhsatta remork takabilir işaretli o yüzden cok para vermek istemedim çeki demirinee durdurduklarında ceki...
çeki demiri ruhsata işli ama arabayı aldığımda çeki demiri takılı degil yok yani ne yapmalıyım.
yeni karavan yaptım herhangi bir çeki demiri takabilir miyim (kendi yaptığım.)
acil cevap lütfen.