Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Bu Pazar Gezi Var! Söz, Hafif Olacak. - Anadolu Yakası
kemerburgaz yolları binek araçlar için uygun mu? belirtilen tarihte imkan olur vakit bulursam gelmeye niyetliyim.
Ynt: Sıradaki Gezimiz Tüm Sevenlere Gelsin..
atıl kurt, içimde uzun zamandır bir off road heyecanı var da ilk kez bugün bu siteye denk gelince adım atma vaktidir dedim. yerin varsa yolcu olarak katılmak isterim yakıt için destek olabilirim çamlıcadayım.
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
arkadaşlar yeni geldim bir hobim yok
kendimi off road yapmaya vermek istiyorum
direksiyonum iyidir çamurda ve karda fena değilimdir
ilerleyen zamanda bir suziki sj410 sahibi olmayı istiyorum
kısmet bakalım.
ha bir de şairim
Ynt: Sonunda Şeytana Uydum..
atıl kurt evden alınır eve bırakılır demiş ama bana mı dedi yoksa başka bir arkadaş vardı ömer abi ahmet abi ve kaporadan bahseden ona mı dedi pek anlamadım >:(
Ynt: Bu Pazar Gezi Var! Söz, Hafif Olacak. - Anadolu Yakası
atıl kurt, içimde uzun zamandır bir off road heyecanı var da ilk kez bugün bu siteye denk gelince adım atma vaktidir dedim. yerin varsa yolcu olarak katılmak isterim yakıt için destek olabilirim çamlıcadayım.
Ynt: Sonunda Şeytana Uydum..
arkadaşlar çamlıcadayım off road var mı yakında? off road aracım yok ama katılmak istiyorum binici!! olarak. yardımcı olabilecek kimse var mı...