Arama sonuçlarınız

1. egehan93

Gezenbilir 2014-2015 Kis Kampi?

Merhabalar Merak ediyordum bu kis kamp duzenlenicekmi acaba? Veya site uyeleri aralarinda bir kis kampi duzenlemekle ilgilenirler mi? Tesekkurler

2. egehan93

Kamp Çantası Çıkmazındayım

Ynt: Kamp Çantası Çıkmazındayım 110 litre baya fazla bir hacim. Ben 30 litrelik cantayla 1 gecelik kamp yapabiliyorum, eger bir 5+ gun'den daha fazla kamp yapmaya gitmeyeceksen pek geregi yok diye dusunuyorum. Tabi uyku tulumunun buyuklugu veya onu kucultme-depolama cantan yoksa degisebilir...
  3. egehan93

Şu İki Decatlon Çadırdan Hangisi Bana Uygun?

Ynt: Şu İki Decatlon Çadırdan Hangisi Bana Uygun? Sicak ortamda kamp yaparsaniz zaten disarinin sicakligi iceride olur hatta icerisi dahada isinir vucut sicakligi ve nefesten dolayi diye dusunuyorum, en azindan kisin cadirlarin icinin hafif sicak kalmasinin nedeni budur. Sicak ortamda kamp...

4. egehan93

Turkiye'de Kampcilik Guvenlimi?

Merhaba Oncelikle bu forumu kuran ve ayakta tutan herkese tesekkurler, Turkiye'de doga sporlarina bu kadar duskun insanlarin oldugunu bilmiyordum. Doga sporlarina iki sene once Kuzey Amerika'da basladim. Bouldering, backcountry kampcilik ve snowshoeing yapiyorum. Ama bunlari Turkiye'yi ziyarete...
  5. egehan93

İlk Kamp Deneyimi

Ynt: İlk Kamp Deneyimi Ilk kampimda 2-3 saat uyuyabilmistim sadece, birde kamp alaninda degildik doga yuruyusu yaptigimiz bir tepenin uzerindeydik ve etrafimiz 10-15 cakalla cevrilmisti o yuzden tirsmaktan ve ulumalarindan pek uyuyamamistim ;D Ben yinede sevdiginiz bir arkadasinizli gitmenizi...

6. egehan93

Şu İki Decatlon Çadırdan Hangisi Bana Uygun?

Ynt: Şu İki Decatlon Çadırdan Hangisi Bana Uygun? Ben doga yuruyus cadirini oneririm size. Kolay kurulan cadir daha cok backpacking tarzi 3 sezon kullanicagim bir cadir benim 1 kilo daha hafif oldugu icin. Doga yuruyus cadiri enine 20 cm daha genis ve tavan-yer yuksekligide 20 cm daha uzun...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri